Skocz do zawartości

Dwie nowe domeny, dwie zbanowane?

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupiłem sobie ostatnio dwie domeny z odzysku, dokładnie to:

szczok.pl

parabellum.com.pl

Mam je kilka dni, posiadają własne linki i dopaliłem lekko jednak nadal ich nie widać w indexie... Miałem szczęście i kupiłem dwie zbanowane ?

Pozdrawiam

Mam je kilka dni

Kilka dni to jeszcze o niczym nie świadczy. Zerknij też w logi, czy bywał google. Po trzech tygodniach bym się zaczął martwić i słać o ponowne rozpatrzenie - jeśli stoi na nich coś konkretnego.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@Arkaszka: kiedyś miałem tu w sygnaturce link przez ponad 2 tygodnie i nie zaindeksowało. To, że Google zobaczy szybko ten link nie znaczy od razu, że nam zaindeksuje stronę. To czy robot Google był na stronie również nie ma znaczenia - przy banie dalej chodzi po stronie tylko rzadziej.

To czy robot Google był na stronie również nie ma znaczenia

a jak nie był ? od tygodnia ? miesiąca ? w ogóle ? zależy jeszcze czego szukał jeśli był. Nieraz widać, że próbuje "latać" po czymś co miało powody do bana.

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności