Skocz do zawartości

Nowe cacuszka :)

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

top.jpg

Witam

Dziś przedstawiam przedostatniego rumaka ze stajni exe (na skrypcie arfooo). Adres: Strona-Web.pl

Oczywiście warto przed dodaniem strony przeczytać regulamin, aby nie było niedomówień : regulamin

Grafiką nie powala na kolana, ale po prostu lubię jasne strony i czytelne, dlatego właśnie i moje katalogi takie są ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Ale wtopa :/ Widzę że w topie machnąłem literówkę `profesonalny` wieczorem poprawię, więc się nie czepiajcie, postawienie takiego arfooo to 2 dni mozolnej pracy i każdemu się może zdarzyć :)

Kolejny już bardzo fajny katalog Twojego autorstwa.

Staram się, aby moje katalogi niosły coś pozytywnego w monopolu sełokatalogów ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

[...]postawienie takiego arfooo to 2 dni mozolnej pracy i każdemu się może zdarzyć :)

Wiem coś na ten temat ;) Trzeba się trochę napracować, żeby katalog na tych skrypcie w miarę dobrze się prezentował. Dodawanie kategorii też idzie dużo wolniej niż np. w FreeGlobes.

MSI

Jak z moderacją w nowej wersji Arfoo? Bo mam katalogi na starej i tam to mordownia lekka jest;] Można masowo dodawać słowa kluczowe? A Twój katalog jak reszta bardzo dobry.

Katalogi tworzę aby stały wieki ;) Co do moderacji słów kluczowych mam modyfikację, która pozwala normalnie wstawiać słowa kluczowe zatwierdzając wpis, w innym przypadku bym nie stawiał tych katalogów w takiej postaci :)

Może zostaw te nazwę :) przyjmie się i przejdzie do historii...

-------

wpis dodany

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności