Skocz do zawartości

Szkolenie seo czas trwania

it_management

Czas trwania szkolenia  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czas trwania szkolenia

• 1 dzien
      26
    • 2 dni
      49

Rekomendowane odpowiedzi

W zwiazku z ogranizowanym przez nas szkoleniem (Zgred i ja , ja i Zgred + byc moze jeszcze jeden mily Pan ) chcialbym was zapytac co wolicie :

Mamy do wyboru 1 alternatywe : szkolenie jedniowe 8 godzinne - tutaj plusem jest na pewno nizszy koszty bo odpada organizacja noclegow

No i opcja nr 2 : szkolenie 2 dniowe , tutaj plus taki ze w nocy ludzie moga sie zintegrowac , wymienic nr tel - zonami czymkolwiek jeszcze.

Odpowiadajac na rozne pytania : termin to kwiecien. , miejsce warszawa

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wolał bym 2 dni, jak wiadomo w tej branży znajomości to plus. Ja i tak minimum będę 4 dni w Polsce więc to dla mnie lepiej wykorzystany czas ale patrze z perspektywy innych:) Poza tym napicie się piwka i rozmowa o 1 dniu szkolenia utrwali wszystko o czym mówiliście...

Odpowiadajac na rozne pytania : termin to kwiecien. , miejsce warszawa

Jeszcze jedno małe pytanko - jakie koszta?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

Dwa dni wydają się ciekawszym rozwiązaniem. Po pierwszym dniu można sobie na spokojnie przeanalizować tematy poruszane na szkoleniu i na drugi dzień coś się dopytać itp. Inna sprawa to poznanie innych ciekawych ludzi, którzy biorą udział w szkoleniu. Dobre znajomości to podstawa :P

Pozostaje jednak sprawa kosztów. Cena szkolenia + cena noclegu. Jeżeli nie będą one zbyt wygórowane to chętnych nie powinno brakować.

MSI

no i lista chętnych - czy będzie wolna amerykanka, że powiecie 2 lutego o 21.21 ze jest szkolenie i pierwsze 10 osób się załapie? czy jakoś inaczej to będzie zorganizowane?

oczywiście opcja nr2

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności