Skocz do zawartości

Szkolenie seo czas trwania

it_management

Czas trwania szkolenia  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czas trwania szkolenia

• 1 dzien
      26
    • 2 dni
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też jestem żywo zainteresowany szkoleniem, bo mam taką jedną stronę którą amatorsko pozycjonuję. :)

Na dzień dzisiejszy jestem niestety dopiero na 6 pozycji na najważniejsze słowo kluczowe, a chciałbym być wyżej więc może dowiem się co i jak robię źle, czy co zrobiłem źle.

Ciekawe czy będzie też osławiony Lagata na szkoleniu? Słyszałem, że na poprzednim się podobno gościnnie pojawił.

Czy będzie to szkolenie takie marketingowe, czy może prawdziwe, fajne undergroundowo-blackhatowe na którym się czegoś konkretnego dowiemy?

Był ktoś tutaj z forum na tym wcześniejszym szkoleniu w firmie IT_management? Było warto?

Bardzo chętnie usłyszałbym jakieś opinie, czy recenzje od tych co tam byli, bo jakoś nikt nic nie mówi.

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

również za 2 dniowym szkoleniem , warto rozważyć możliwość zakupu lub druku materiałów dla tych którzy czasowo nie wyrobią na dwa dni i tylko będą mogli być na pierwszym etapie natomiast materiały z drugiego etapu jako praca domowa

reklamabaner.jpg

Hotelu nikt Ci za free nie zafunduje (a mówię tak dla tego że w cenie szkolenia wliczony będzie zapewne hotel) ;)

Na szczęście jest z Warszawy !!!.

Właśnie wracając do tematu : @It co z tymi, którzy mieszkają w Warszawie ?

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

No ba.

Zróbmy dwudniową balangę na basenie Zgreda :)

Hotelu nikt Ci za free nie zafunduje (a mówię tak dla tego że w cenie szkolenia wliczony będzie zapewne hotel)

Tak by było najlepiej dla osób, które będą musiały dojechać. Hotel z zarezerwowanymi pokojami i salą konferencyjną. Brak problemu z korkami i parkingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności