Skocz do zawartości

10k unikalnych jak mogę pomóc WOŚP?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji zbiórki wośp, chciał bym wspomóc też jakąś fundację nie koniecznie Owsiaka, myślałem o fundacji która zbiera na leczenia raka.

Umieścił bym grafikę chociaż jutro, może na dłużej jak będą jakieś datki.

Pytanie tylko jak to zrobić, nie chce zbierać na swoje konto, bo po pierwsze nie chce mieć kłopotów z fiskusem, po drugie takie coś odstrasza bo ktoś sobie pomyśli że jestem nie uczciwy...

Wiem że mógł bym umieścić linka do strony fundacji, ale ja chcę wiedzieć ile zebrano z mojego tytułu.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zgłosiła się do mnie osoba prywatna, z prośbą o pomoc....

Umieszczam taką charytatywną notę na stronie... Gdyby jeszcze ktoś miał potrzebę... proszę pisać na priv, losowo umieszczę reklamę...

W sumie lepiej pomóc trzem osobą niż 20 po troszku... :D

Zachęcam też innych webmasterów do pomocy.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

A na czym to dokładniej polega. Po prostu umieszczasz tylko reklamę na stronie ? Może sam bym nad tym pomyślał.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności