Skocz do zawartości

Czy coś się dzieje z Adsense?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem rozwiązany.

Zresetuj ustawienia rutera, skonfiguruj ponownie, i wyczyść cookie i pliki internetowe.

U mnie wszędzie już jest ok.

Ja nie miałem hasła na sieć i pozatym miałem standardowe hasło w ruterze może to dlatego wpadł jakiś wirus.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Ja cookie czyściłem wiele razy, poprostu do póki w ustawieniach rutera jest jakiś wirus to będzie on nadpisywał cookie z powrotem, co tylko otworzysz przeglądarkę.

Najpierw wyzeruj ruter pozniej cookie

Nie, nic nie otwierałem takiego, drugi i trzeci komp tez uratowałem dokładnie po resecie rutera trzeba wyczyścić pliki internetowe

Ja myśle że ktoś znalazł dziurę w tplinkach w niektorych modelach i niezle to wykorzystał.

Najgorzej że my zauważylismy zmianę bo jestesmy z tej branży a ja myśle że podobny problem ma kilka ładnych tysiecy userów tplinka i koles niezle zarabia sobie teraz.

Nie, zwykły reset to też mi nie pomogło, ja sie zalogowałem na ruter po wpisaniu ip i zrobiłem coś w rodzaju ustawien fabrycznych, Jest coś takiego w zakładce maitence czy coś.. nastepnie trzeba przeprowadzic ponowne skonfigurowanie rutera poprzez plytę instalacyjną

CI to mają ten sam problem mam pytanie czy wy czasem nie macie Neostrady i Rutera TPlink td-w8901g ?

Właśnie taki router stoi przy moim komputerze i mam ten sam problem co autor wątku. Reklamy bez formatowania i po angielsku.

Samo usunięcie ciasteczek nie pomogło.

Reset routera i usunięcie ciasteczek - również nie pomaga :)

Powtarzam resetując przyciskiem, router wyłącza się i włącza ponownie, trzeba zalogować się na ruterze wpisując w przeglądarce jego ip.

Następnie w zakładce maitence robimy reset ustawien i zaznaczamy checkbox (ustawienia fabryczne), jak tego niezaznaczycie ustawienia ktore powodują ten shit zostaną.

Dopiero teraz konfigurujemy router od nowa, czyścimy pliki internetowe i działa.

Pamietajcie zmienic haslo do admina w routerze żeby problem nie powrocił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności