Skocz do zawartości

Czy coś się dzieje z Adsense?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ja dziś nie widzę w ogóle reklam tylko białe tło ;] generalnie całkiem fajnie, gorzej gdy chce edytować jakiś styl kolorów pod stronę ;P

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

No to wyczyść pliki internetowe, jeśli korzystasz z Internet Explorer, zapewne na chrome już masz ok.

Chyba że tego Hu*a zbanowali w google i nie wyświetlają się reklamy.

Ogólnie tak jak pisałem wcześniej problem jest do naprawienia. Startvision potwierdzi.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Czy ktoś może dzisiaj zaobserwował jakieś cuda na swoim koncie AS?

Właśnie wchodzę i widzę na stronie, gdzie ctr jest ok 10% nagle ctr na poziomie 30% i tysiąc kliknięć więcej :/ Google coś broi, czy ktoś mi próbuje zrobić psikusa?

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Czy u Was CTR też spadł tak drastycznie? U mnie spadł prawie o połowę. Stopniowy spadek zaczął się niewiele po tym, jak niektóre osoby zaczęły alarmować o podmienionych reklamach...

U mnie również praktycznie taki sam trochę w górę czy w dół ale to naturalne takie spadku jak u Ciebie nie zanotowałem a może ktoś podpiął sobie kod z twojej reklamy. Chyba że masz uwierzytelnianie witryn to można to wykluczyć.

U mnie również praktycznie taki sam trochę w górę czy w dół ale to naturalne takie spadku jak u Ciebie nie zanotowałem a może ktoś podpiął sobie kod z twojej reklamy. Chyba że masz uwierzytelnianie witryn to można to wykluczyć.

A w jakim celu miałby to zrobić? =)

A w jakim celu miałby to zrobić? =)

Poczytaj przeróżne wątki na ten temat a znajdziesz dużo celów:)

1) dla bana

2) dla testów czy wszystko chodzi

3) itd

Jak masz ustawione w panelu uwierzytelnianie to nie masz się czego obawiać;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności