Skocz do zawartości

Zaplecze jakość czy ilość?

pkosciej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez mam pytanie odnośnie linków na zapleczach.

W którym miejscu strony zapleczowej naj lepiej dawac linki? Mówi się, że naj lepsze są linki w treści. A co ze stroną główną?

Pomyślałem żeby zrobić to w następujący sposób. Na głównej umieścić dwa linki do pozycjonowanej strony, powiedzmy w dziale linki w sidebarze. Na podstronach trzy linki w treści, dwa do pozycjonowanej strony, jeden do innego zaplecza w modelu koła. Na podstronach nie będzie tych linków, które są na głownej w sidebarze.

Drodzy koledzy, czy ja dobrze kombinuję?

Bardzo dobrze kolego kombinujesz ;)

tak jak kolega agland dobrze kombinuje to mam pytanie odnośnie tego kiedy i z jakimi przerwami dodawać artykuły do zaplecza. A mianowicie: czy od razu załóżmy dodać 10 artykułów do nowego zaplecza, czy, np: codziennie po 1-2 artykułach do zaplecza? i w 8 dni mamy zaplecze, czy można wszystko w jeden dzień?

Kolega wspomniał, że da również na stronie głównej 2 linki do pozycjonowanej strony + 1 link do strony z innym zapleczem. Jest to lepsze, niż linki na wszystkich podstronach serwisu?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie ma jednego przepisu, który zawsze się sprawdzi.

Jak masz pozycjonować serwis z ofertami pracy to stawiając tylko na jakość możesz nie dać rady i wtedy dobrze jest mieć część zaplecza gorszego, ale tworzonego dość szybko i w większej ilości, a część lepszego, które możesz pokazać ludziom bez obaw o filtra czy bana. Ale już przy średnio konkurencyjnej tematyce warto spróbować polegać wyłącznie na wartościowych stronach, do których podejdziesz dość indywidualnie zamiast stawiać wszystkie na jednym skrypcie i z góry ustalić ilość ich podstron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności