Skocz do zawartości

Darmowe statystyki odwiedzin

mr.suchy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli masz statyczną stronę to dajesz na każdą podstronę którą chcesz mieć monitorowaną, ale jeżeli używasz jakiegoś silnika CMS to pakujesz kod w jeden plik szablonu coś w stylu footer.php czy jak tam sobie autor wymyślił.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Możesz monitorować stron ile chcesz, choć pewnie jest jakiś limit :D. I serwisy mogą być na różnych serwerach czy hostingach. Po prostu wklejasz przed </body> wygenreowany kod dla każdej z monitorowanych stron, tak jak w Google Analytics. Program wart polecenia.

Korzystałem długi czas z Analytics, ale ostatnio przeniosłem się na darmowy plan z tej stronki:

https://asentiostats.com/

teraz mnie jednak zainteresował Piwik i wypróbuję na pewno:)

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

piwik jest dobry, ale dużo miejsca zżera...analytics jest najlepszą opcją do śledzenia statystyk. Przecież interesuje Cię wysoka pozycja w Google.

Jak dla mnie problem z google polega na tym, że wolałbym nie wrzucać na jednym koncie swoich stron docelowych + zaplecza itd. Spodziewam się że Google może to dość wnikliwie monitorować i kiedyś mógłbym za to dostać po łapach. Aktualnie w Google trzymam tylko jedną stronę docelową; wolę nie ryzykować.

Przyznam że piwik wygląda ciekawie, chyba sobie odpalę to na jakiejś stronce. Ale mówicie, że zżera zasoby? hmm, sprawdzimy jak bardzo :)

też właśnie testuje. Program bardzo ciekawy i ma możliwość wygenerowania raportu w PDF. Osobiście nie chce mieszać stron zapleczowych z docelową. Póki co, program jest dla mnie idealny.

Hosting mam na prohost.pl i póki co nie widzę żeby skrypt znacznie obciązła zasoby serwera (mam możliwość podejrzenia). Na dniach dodam więcej stron i zostawie info co i jak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności