Skocz do zawartości

Katalog stron z PR3

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

A co mi tam wywaliłem jakąś starą do niczego nie potrzebną stronkę i zainstalowałem tam katalog stron i w ten sposób na dzieńdobry jest PR3 :)

Katalog stron

100402[/snapback]

Strona głowna ma tylko PR > 0. A i nawet podkategorii Ci się zorbić widzę nie chciało.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

A gdzie top? A co do moderacji, hmm proszę nie zrób jakiegoś wysypiska, zaglądj tam czasem i wyrzucaj "dziadostwo", i wygląd jakiś by się ładniejszy przydał.

I jeszce jedno, fajnie, że jest sortowanie po PR, ale czy to takie dobre? Pozycja strony nie jest stała, będzie skakać po podstronach, jak rówież bedzie kłopot z odnalezieniem swojej strony, bo w dodatku nie ma podanego adresu www wpisu.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Oczym ty mówisz ? Grafika dopieszczenie ? przecież tak naprawde chodzi o to zebyś dodał strone do katalogu w ktorym zaden internauta nie szuka stron chodzi tylko o nowego linka stałego z inego IP do Ciebie od cała tajemnica pozycjonowania własnie wszyła najaw

Marketing internetowy dla firm

Oczym ty mówisz ? Grafika dopieszczenie ? przecież tak naprawde chodzi o to zebyś dodał strone do katalogu w ktorym zaden internauta nie szuka stron chodzi tylko o nowego linka stałego z inego IP do Ciebie od cała tajemnica pozycjonowania własnie wszyła najaw

100538[/snapback]

Mam nadzieje ze katalogu szybko nie usuniesz. Bo napisałeś ze usunales jakas stronke aby go wstawić.

Linki dodałem

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności