Skocz do zawartości

SEOlinki.pl

wlodarski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest to mój katalog, chociaż przyłożyłem do niego rękę. Zostałem poproszony o przedstawienie tego katalogu szerszemu gronu co niniejszym czynię.

Nowopowstały, ręcznie i bardzo starannie moderowany SEO Katalog zaprasza wszystkie zadbane serwisy internetowe, do publikacji swoich stron www. Wpisy moderowane są bardzo szybko.

Zawsze pamiętaj o oryginalnym opisie twojego portalu czy sklepu. Nie akceptujemy kopii istniejących już opisów. Wyszukiwarki internetowe traktują kopie wpisów jako spam. Nie kopiuj tego samego wpisu. Szkodzisz nie tylko nam lecz również własnej witrynie.

SEO linki posiada opcje płatne jak i bezpłatne dla stron: Page Rank =>3, wszystkich blogów, Katalogów stron z PR 2 i większych. Pozostałe wpisy płatne za pomocą SMS lub przelewem bankowym obsługiwany przez DotPay.

Jeśli masz dobrze prowadzoną stronę internetową czy sklep internetowy i nie zaliczy się do wpisów bezpłatnych, napisz do nas, jeśli uznamy, że masz rację otrzymasz bezpłatny kod dostępowy.

Dopisywanie stron do katalogów jest dobrym sposobem na na poprawienie pozycji strony w wyszukiwarkach internetowych oraz zagarnięcie przydatnego ruchu. Zapraszamy do dodawania blogów tematycznych, dodawanie ich jest bezpłatne.

SEOlinki.pl - zapraszam!

baner_mini.jpg

Wygląda dość ładnie, aczkolwiek gradienty przy nagłówkach menu mi nie przypasowały. Ogólnie jednak życzę powodzenia, warto by zrobić ten katalog na jakiś czas darmowym, bo na razie chyba nie warto wykładać jakichkolwiek pieniędzy.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Pfuuu...

Kolejny katalog, który wymaga PR, a od 9 miesięcy nie było update. To jest bezsensu. Rozumiem, że jak będę miał stronę na domenie bhuferjfbernger.com z PR5 i treścią generowaną automatycznie, podpiętą pod SWL to taka strona jest lepsza niż zadbany serwis z PR0? Jeśli to ma być antyspam to dla mnie jest to nie wypał.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności