Skocz do zawartości

Jak można z takim czymś wychodzić do ludzi?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ja mam takie pytanie, bo dla mnie to totalna żenada i śmiech na sali. Jak można z czymś takim wychodzić do ludzi? (link usunięty z pewnych względów) , oczywiście nie jest to moja strona i żadna reklama z mojej strony. Mi osobiście byłoby wstyd, takie coś jest w top17 na słowo pozycjonowanie...

Teraz pytanie, czy ktoś z was zamówiłby u tego Pana pozycjonowanie, bo mnie profesjonalizm wykonania szablonu powala ... Oczywiście ten kto się zna, to wie, że to standardowy szablon z WP. Reasumując mam na myśli to, że patrząc po wykonaniu szablonu, aż boje się pomyśleć jak to profesjonalne usługi pozycjonowania można wykupić :D

Pozdrawiam :piwo:

zeby wam weselej bylo jutro na strone ktora jest na top5 dorzuce zlowie :D

a co do zenady :piwo: to oczywiscie racja ale ostatnio duzo roboty i nie ma czasu strony zlecic/zrobic

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności