Skocz do zawartości

phpBB a pobieraczek.pl

Szemron

Rekomendowane odpowiedzi

Mam forum na systemie phpBB3. Każdy użytkownik jest domyślnie powiadamiany drogą mailową o otrzymaniu nowej prywatnej wiadomości, tak samo jak tutaj na PiO. W panelu administracyjnym należy podać Kontaktowy adres e-mail, który jest wyświetlany w skrzynkach pocztowych jako nadawca takiego maila z powiadomieniem. Wcześniej miałem tam ustawiony prywatny e-mail innego admina, dziś ustawiłem na nazwę forum.

... problem rozwiązany - chodziło o ustawienia serwera :)

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Skad pobrales skrypt forum phpBB - moze zamiast z oficjalnej strony to z jakiejs innej i ktos zrobil taka 'drobna' zmiane w kodzie, zeby zarabiac na programie partnerskim pobieraczka :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Proponuje dać forum w tryb "Maintrance" (chwilowe wyłączenie) co by nikt czasem nie "naprawił" tego błędu. Następnie ściągnij wsio na dysk i przeszukaj bodaj Notepad++ za pomocą "skanuj wszystkie pliki w folderze" czy coś takiego.

A jak w plikach będzie pusto - przeszukaj MySQL.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności