Skocz do zawartości

Blog o odchudzaniu

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym się pochwalić swoim blogiem:

Blog o odchudzaniu

Przez ostatnie lata trochę mi się przytyło i postanowiłem coś w końcu ze sobą zrobić.

Wynikiem decyzji jest założenie bloga z ciekawym myślę pomysłem - codziennych zdjęć.

Pozwoli to zarówno mi jak i czytelnikom śledzić jak zmieniała się sylwetka każdego dnia.

Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby zrzucić trochę wagi przed wakacjami do czytania. Kilka ciekawostek na blogu już jest.

Może to nie SEO tematyka, ale od pracy przed komputerem i paczki chipsów dziennie wiadomo co się dzieje :) wiec kilkoro czytelników może przybędzie ;)

pzdr

W mojej ocenie przyznam że jestem mile zaskoczony. Nie przepadam ogólnie za blogami ale Twój jest ładnie i estetycznie wykonany. Wszystko ma swoje miejsce, jest konsekwencja w stylach poszczególnych elementów. Umiejscowienie elementów bardzo mi odpowiada. Nie jest nawet konieczne dawanie czegokolwiek więcej poza napisem w topie. Jedyne co mogę zasugerować to zmień w szukajce lupkę na zwykły ładny napis 'Szukaj' (powtarzam to zawsze - i będę powtarzał) ;)

gratuluję, pozdrawiam

Przyjemna grafika i przyjemnie się czyta :)

btw. 'Trening na najbliższe 4 tygodni' - ciekawy artykuł :)

Yourbet24 - Serwis bukmacherski mający na celu przekazanie rzetelnych informacji na tematy związane z tematyką sportową jak i bukmacherską, e-booki bukmacherskie. | Moderowany katalog stron - zapraszam do dodawania stron. | Reklama Puławy

Konkretny blog o odchudzaniu i wszystko elegancko, ale adsen podaje na tacy reklamę banderową Groupan ze sloganem "Jec ile chcesz". Coś w tym jest :) Na zdjęciach bohaterem drugu-planowym jest pralka raz otwarta, a raz zamknięta. Konkludując kibicuje blogowi :)

Prosto, równo o statystyce

Jeżeli szukasz podstawowych informacji o statystyce, to dobrze trafiłeś.

Dzięki wszystkim za miłe komentarze. Nad wyglądem pracowałem kilka dni i na szczęście zwykle się podoba.

Reklama Groupona rzeczywiście powala, nie zablokowałem jej tylko ze względu na to, że robi świetny kontrast.

Blog o odchudzaniu a poniżej świeci "jedz ile chcesz" :)

Już zapraszam 24 stycznia na kolejne duże podsumowanie. Zapowiada się największy progres jak do tej pory.

Chętnie poczytam, ale czytać trudno. Wchodzę od najstarszego wpisu, ale nie mogę się z niego łatwo przełączyć na kolejny chronologicznie.

Przydały by się guziki poprzedni-następny przy każdym rozwinięciu. Są podobne wpisy, kalendarium czy przejście na same zajawki. Ale przełączenie między kolejnymi pełnymi wpisami też by się przydało. Chętnie przejrzę, bo jestem tematem żywo zainteresowany.

Nie zmieniałeś gaci między 29 listopada, a 27 grudnia? :P

Myślę cały czas nad taka nawigacją, czasu tylko brakuje na wdrożenie, mam nadzieję, że w tydzień będzie sprawa załatwiona ;)

I to są różne gacie :P w sumie nawet gdyby były jedne to i tak bym chodził bo najcieplejsze na tamten okres :P

Nie spodziewałem się, że dostanę od razu tyle ofert reklamy :) Może jednak będzie czym tego groupona zastąpić ;)

w jakim czasie?

3 do 4mc i poszło nie zapisywałem tego szczegółów. Od 20 grudnia była przerwa do dziś i nie przybył nawet 1kg. Co do utrzymanie to nie będzie tak źle bo swój tryb życia całkiem przemeblowałem od jedzenia, ruchu, a przede wszystkim skończyło się 16h na dobę na necie siedzenia :P

Do tego dodam żeby było ciekawiej jem chyba 2x więcej niż wcześniej, a na pewno częściej ;), a najgorsze w tym wszystkimi jest całkowita zmian garderoby :) nawet stare dresy wiszą na mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności