Skocz do zawartości

czy ja przeoczylem czy nikt nie zauwazyl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jest polska wersja msn - trzeba zmienic w ustawieniach, a testuja tez wersje lokalna i wykrywaja mnie jako "krakow, malopolska" - dziwi mnie to ze maja wersje jezykowe a nie chce im sie palcem kiwnac zeby sie w tych krajach reklamowac albo odpalac wersje jezykowa defaultowa dla kraju z ktorego sie wchodzi :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

MS ma IE, czyli niezbędne i jedyne narzędzie, dzięki któremu MSN mogłoby zmniejszyć przewagę Google do tych 50%. Niestety jakiś łebster z MS uznał, że wszyscy będą na tyle łebscy, że wpadną na taki pomysł, żeby wpisywać poszukiwane frazy w pasku adresu i nie potrzebują do tego osobnego specjalnie wyróżnionego pola :spam:

• 4 tygodnie później...
Swoja drogo przydaloby sie w Polsce zmiesc hegemonie Googla do jakis 50%

stawiam na billa i msn w nowym windowsie.

wiem, ze moi rodzice, dziadkowie, wujkowie i kolezanki z pracy beda szukac msnem jesli beda mieli to bez koniecznosci chodzenia gdzies tam.

jezeli msn bedzie robil to samo co google, i.e. srednie wyniki na pytania komercyjne i ostre jak brzytwa na informacyjne, to stanie na najlepszej drodze do hegemonii IMO.

a co do %, to co dzien sni mi sie zmiesc ruch z SERPs razem wzietych do 30%. to jest dopiero wyzwanie dla webmastera!

polish suicide flew 48 successful missions

stawiam na billa i msn w nowym windowsie.

zastanawiam sie czy to by sie wtedy nie skonczylo kolejnym procesem o techniki monopolistyczne - tym razem walka gigantow - Google VS Microsoft - juz by im nie poszlo tak gladko jak z jakas srednia lub mala firma ktora Microsoft zjada w sadzie na sniadanie :P

mam nadzieje ze walke puszcza na zywo w TV - juz to widze - "wielkie starcie - pojedynek gigantow, zobacz koniecznie w TVN, na zywo w nocy o godz. 1.30 a.am. " i zaklady kto wygra :D :D

ja stawiam na yahoo mimo wszystko - gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta :) Yahoo jest moze mniej zaawansowane niz Google ale za to lepiej napisane - robot jest duuzo sprawniejszy B)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności