Skocz do zawartości

strony oczekujące

nikel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaka jest szansa że strona zostanie dodana jak jest kilkaset stron oczekujących, czy ten wskaźnik widoczny w katalogach dokładnie odzwierciedla stan faktyczny? Jeżeli tak, to takie katalogi już praktycznie są bezużyteczne, zgadza się?

Pytanie banalne, ale wole się upewnić.

Pzdr.

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Możesz sprawdzić kiedy ostatnio był zaakceptowany wpis; jeśli niedawno (kilka dni temu), to znaczy, że moderator nie wyrabia się z robotą i trochę mu schodzi z akceptacją ale prędzej czy później zweryfikuje Twój wpis. Jeśli ostatnio dodane strony do katalogu zostały zaakceptowane bardzo dawno, to znaczy, że moderator gdzieś zaginął i Twój wpis może czekać w najlepszym wypadku długimi miesiącami na akceptację. Druga opcja jest szczególnie irytująca ja człowiek kataloguje na czyjeś zlecenie...

Ja nie dodaję się tylko tam gdzie jest ponad ~1500 stron czekających na akceptacje. U mnie w katalogu ta liczba często skacze do 200-500 ale to dlatego, że nie zawsze jest czas na przeglądanie stron. Jednak przychodzi taki dzień, że człowiek ma więcej wolnego czasu i nadrabia zaległości.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

U mnie w katalogu czasami jest 200 wpisów oczekujących - ale to wynika z faktu, że daję szansę stronom. Czasami mam np. wątpliwości co do jej poziomu, np. jakiś blog gdzie jest raptem kilka postów. Więc zostawiam taką stronę i patrzę co będzie np. za miesiąc. Jeśli widać, że żyje to dodaję do katalogu.

Ale inne strony idą na bieżąco.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Jak widzę, że sporo stron oczekuje moderacji to sprawdzam datę ostatniego dodanego wpisu.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Sorry, że się wcinam. A może mi ktoś podpowiedziec jak sie sprawdza kiedy byl zaakceptowany ostatni wpis w katalogu? Pozdro.

W SEOKatalogach ostatnie wpisy są na stronie głównej i w szczegółach wpisu jest data.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Witam, odświeże temat... może ktoś obeznany w temacie napisać, jak to jest w niektórych preclach, że jest opcja publikacji wpisu, ale wpis jest zaliczany do oczekujących... czy mimo to wpis jest opublikowany i dostępny dla google?

Co sądzicie o takich preclach https://amiga.na-blogu.pl, gdzie nawet nie ma porządnych kategorii?

za długo siedziałem w katalogach chyba... czyli klikam na przycisk publikuj, wpis przechodzi do moderacji, tworzy się podstrona z moim wpisem, który jeszcze nie jest opublikowany...czy dobrze?

Czyli w preclach moderowanych nie ma różnicy czy jest napisane "zapisz do przeglądu", czy "publikuj"?

Czy adres podstrony z moim wpisem który nie jest opublikowany, zmieni się po publikacji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności