Skocz do zawartości

Pytanie początkującego

dothan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wszystkich.

Mam następującą sprawę: Ostatnio zaczęłem bawić się w pozycjonowanie swojej własnej stronki. Po przeczytaniu paru artykułów na Waszym forum rozpoczęłem zgłaszanie stronki do różniastych to katalogów systematycznie.

Podczas indeksacji jaką dokonał google bot około 30.10.2005 zajmowałem bodajże 11 pozycje a mój adres pod opisem strony był www.elana2.pl

Gdy powpisywałem ten adres do różnych katalogów, dzis widzę, iż google podwyższyło mi pozycje bodajże na 8 miejsce ale adres pod opisem zmienił sie na elana2.pl

W związku z tym mam takie pytanie, czy wpływa to na wynik w rankingu ?

Ostatnio rozpoczęłem zabawę różnymi zabawkami typu popularity check i zauwazyłem, że jak wpisałęm samo elana2.pl to wynik był znacznie mniejszy niż wpisując www.elana2.pl

Proszę o pomoc, bo jak mówie dopiero zaczynam się bawić, a każda rada będzie dla mnie bardzo cenna.

Jeśli wpływa to czy można zmienić to by było raz na zawsze stronka z www.elana2.pl.

Dziękuje i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności