Skocz do zawartości

COVERstage.pl - Zostań gwiazdą internetu!

komoor

Rekomendowane odpowiedzi

Po roku kiedy to porzuciłem projekt filmy-dokumentalne.pl przyszedł czas na moją nową stronę. Wspólnie z kolegą wpadliśmy na pomysł aby uporządkować amatorskie nagrania z youtuba (covery) w jednym miejscu. Strona oparta na moim ulubionym CMSie Wordpress z minimalnymi wstawkami własnego kodu.

Tytuł: COVERstage.pl - Zostań gwiazdą internetu!

Link: www.coverstage.pl

Opis: Strona COVERstage.pl powstała z myślą o ludziach, którzy spełniają dzięki potędze internetowej swoje pasje, umiejętności i zainteresowania. Serwis prezentuje amatorskie nagrania cover’owe znanych i mniej znanych wykonawców muzycznych. Najlepsze covery w wykonaniu zwykłych ludzi, pozwalają na wybicie się i pokazanie się w Internecie. Zagraniczne covery i polskie covery nigdy nie miały swojego miejsca w Internecie. Praca, jaką włożyliśmy w zbieranie informacji, pochłonęła nam wiele czasu. Na szczęście opłacało się. Pozwoliło to nam, odkryć setki ukrytych talentów, jednocześnie uświadamiając nas, jak wielu użytkowników, pragnie upodobnić się do swoich ulubionych wykonawców.

Ludzie kochają muzykę, gdyż dzięki niej można wyrazić tysiące emocji. Stworzona przez nas strona COVERstage.pl pozwala użytkownikom na zaprezentowanie wybranych utworów muzycznych, a także tych do których mają sentyment. Muzyka łącząca ludzi, dzięki której możemy również wymieniać się doświadczeniami i coraz bardziej wgłębiać się w tajniki muzyki.

Pozdrawiam ;)

P.S: Opis trochę na wyrost, ale bazę 1000 coverów już zebraliśmy, pozostaje tylko umieścić je na stronie. ;]

leczenie schorzeń kardiologicznych w poradnia kardiologiczna zabrze

Brzmi nieźle. Podoba mi się belka menu. Zmień sobie hover na 'dodaj wlasny cover' na jakiś inny kolor. W szukajce (jak to mam w zwyczaju :) ) proponuję lupkę zamienić na zgrabne słowo 'Szukaj'. Nie wiem czy nie ma tu przesady z tym zielonym. Owszem robi się projekty tego typu, ale coś mnie tu razi. Może chociaż zmień kolor tekstów na belkach tych zielonych. Nie chowaj tekstu wtapiając go w tło. Podnieś stronę nieco wyżej bo ta przerwa u góry jest fajna ale za duża.

Cytat ze strony:

'Dziś jest Tuesday, 11 Jan 2011' - ja jeszcze rozumiem, choć zmuszasz mnie do myślenia. Niepotrzebnie. Zrób albo jeden język albo wywal całkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności