Skocz do zawartości

Zespół muzyczny - strona do oceny

26179_1482544923

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkim ;)

Jestem tu nowy na tym forum i mam do wszystkich znawców tematu pytanie - chodzi mi o optymalizację mojej strony - hasła regionalne - zespół muzyczny radom, zespół weselny radom itp

Adres strony: strona zespołu

W czym tkwi problem, bo była przez jakiś czas na 1 miejscu na hasło "zespół muzyczny radom" a teraz dużo spadła i tak się utrzymuje. Co jakiś czas dodaję do katalogów.

Czy coś jest nie tak z kodem?

Czy jest za mało linków zewnętrznych (tych to wiem że nigdy nie za dużo)?

Jeśli mógłbym Was prosić o pomoc - byłoby super !!!

Dzięki

Świetny zespół muzyczny na wesele

Wybierz dom weselny na swoje przyjęcie

Zorganizuj swoje przyjęcie weselne z portalem wesele radom

Trzeba mieć nie lada tupet żeby przedstawić stronę której tekst jest żywcem zerżniety z mojej, optymalizacja nic Ci nie da własnie popełniłes harakiri kopiując moje teksty.

sprawdz frazy zespół muzyczny, zespoły muzyczne, zespół weselny, zespoły weselne w google, dobra rada zmień teksty

Nawet znaczniki h2 i h3 zrobiłes takie same chociażby w dziale oferta

Ale niestety to jest cena piewrszych pozycji

Menu jest w 90 % identyczne

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Trzeba mieć nie lada tupet żeby przedstawić stronę której tekst jest żywcem zerżniety z mojej, optymalizacja nic Ci nie da własnie popełniłes harakiri kopiując moje teksty.

sprawdz frazy zespół muzyczny, zespoły muzyczne, zespół weselny, zespoły weselne w google, dobra rada zmień teksty

Nawet znaczniki h2 i h3 zrobiłes takie same chociażby w dziale oferta

Ale niestety to jest cena piewrszych pozycji

Menu jest w 90 % identyczne

Wiesz, widzę że jesteś na pierwszej pozycji już od dłuższego czasu, więc niestety mógł gość który mi robił stronę wzorować się w jakiś sposób na twojej - jeżeli chodzi o te znaczniki i menu. Menu wg mnie u większości zespołów będzie podobne. Jak pisałem teksty - mogłem i ja gdzieś wzorować się w jakiś sposób na twoich, nie ukrywam - ale to tak jak piszesz - jest to niestety cena 1 miejsca. W każdym bądź razie przejrzę je i pozmieniam żeby nie było tej samej treści.

Nie chcę walczyć o 1 miejsce na twoje frazy. Chcę się skupić tylko na regionalnych.

P.S. Ze dwa lata temu załatwiłem wam jedno wesele - w Maciejowej Chacie:rolleyes:

Mam nadzieję, ze jak to pozmieniam - zerkniesz na tę stronę i poradzisz co nieco

A le ja nie mam pretensji, duzo ludzi kopiuje nawet cale teksty. Pierwsza reakcja już mi przeszło bo tak samo ją dopieszczam jak Ty, wiem dziękuje za polecenie. i mogę się odwidzeczyć bo właśnie wisi mi mail na 1,10.2011 w Radomiu , to Cie polecę.

A pozycji przecież sobie nie zarezrowałem na stałe :D każdy moze być pierwszy

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

A le ja nie mam pretensji, duzo ludzi kopiuje nawet cale teksty. Pierwsza reakcja już mi przeszło bo tak samo ją dopieszczam jak Ty, wiem dziękuje za polecenie. i mogę się odwidzeczyć bo właśnie wisi mi mail na 1,10.2011 w Radomiu , to Cie polecę.

A pozycji przecież sobie nie zarezrowałem na stałe :D każdy moze być pierwszy

Super. Mam już co prawda ten termin zajęty, ale dziękuję za pamięć.

Postaram się dziś, jutro to wszystko na stronie pozmieniać. Chcę być fair wobec was :D

Pozdrowienia dla żony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności