Skocz do zawartości

Wykonam Prezentacje w Power Point

Rekomendowane odpowiedzi

Z miła chęcią wykonam prezentacje w power poincie na wszelakie tematy naukowe (szkolenia, konferencje ,do szkoły, na studia itd. ) jak i okolicznościowe (urodzinowe,wspomnienia z wyjazdu itp. ) TAKZE I W JEZYKU OBCYM (niemiecki lub angielski)

Na co dzien moja pasja sa wszelakie programy komputerowe , wsrod nich jest wlasnie POWER POINT Mam dużo wolnego czasu i bardzo dobrze opanowałem ten program.

Za prezentacje oczekuje plus minus okolo 50zł (cena do uzgodnienia). Cena zależy od ilosci slajdów, trudnosci wykonania itd czyli - im wiecej roboty cena wyzsza , im mniej roboty cena nizsza . Jestem ucziwym czlowiekiem i nigdy nikogo nie oszukalem , setki osob juz u mnie kupilo !! Uczciwosc to dla mnie najwazniejsza cecha ! Pewnie myslicie sobie : "wysle mu pieniadze a on mi nie wysle tej prezentacji ... PROSZE SOBIE WYBIC TAKIE MYSLENIE Z GLOWY ... POWTARZAM NIGDY NIKOGO NIE OSZUKALEM , GDYZ JESTEM CZLOWIEKIEM UCZCIWYM ! TAKZE PRZED WPLATA PIENIAZKOW WYSYŁAM PRÓBKI !

Do każdej prezentacji przykładam się staranie i sumiennie. Prace wykonuje od podstaw tworząc przejrzystą i bardzo interesującą prezentacje (która nie zanudza) wręcz przeciwnie wciąga do dalszego przeglądania. Prezentacje tworze z twojego tekstu (notatek,zdjeć,filmów,podkładu muzycznego) lub SAM ZBIERAM POTRZEBNE INFORMACJE do podanego przez Ciebie tematu. Pieniążki są tu mniej ważne bo przedwszytskim liczy się zadowolenie z prezentacji, która dla Ciebie wykonałem. Lecz wiadomo że nic nie ma za darmo, czlowiek musi zarabiac na chleb ... takie czasy ...

Formy płatności to : (wpłata na konto(najpierw zaliczka) ) lub (doładowanie do sieci plus ).

Wszystkich informacji które chcesz się dowiedzieć udzielam pod numerem

gg: 31485038 lub e-mail prezentacjewpowerpoint@o2.pl

NAPRAWDE WARTO ! POLECAM SIE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności