Skocz do zawartości

Kryptoreklama w dziale hostingu

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Mam sugestię co by pracownicy, "pseudopracownicy", "multikonciarze" i inni tacy nie polecali własnych usług jak obcych! Lepiej uczciwie złożyć ofertę w dziale ogłoszeń niż udawać zadowolonego klienta. Chyba się wezmę i za ten dział.

Śmiesznie to wygląda i negatywnie wpływa na wizerunek firmy. Kłamać też trzeba umieć.

Ale w czym ci przeszkadzają tutaj oferty firm hostingowych?

Tutaj jest lepiej niż w dziale ogłoszenia, bo tam jest wszystko wymieszane - handel skryptami, dodawanie do katalogów, pisanie tekstów... a hosting jest jednak czymś ważniejszym, z czego korzysta każdy webmaster. Poza tym w ogłoszeniach nie można pisać odpowiedzi.

Tutaj jest lepiej niż w dziale ogłoszenia, bo tam jest wszystko wymieszane (..) Poza tym w ogłoszeniach nie można pisać odpowiedzi.

W dziale hosting jest subforum z ofertami firm, gdzie można postować.

żeby oferty cenowe itp. wrzucać też w posty

Tylko po co w ten sposób zaśmiecać forum? Nie każdy chce czytać oferty firm. Ba, daję sobie głowę odciąć że większość "normalnych" użytkowników przestałoby już w ogóle tu zaglądać, bo by się zrobił jeden wielki bazar. A ofert nikt nie zabroni wysyłać na PW (oczywiście mam tu na myśli sytuację, gdy ktoś prosi o taką ofertę a nie że jest to spam).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja bym dał użytkownikom możliwość wyboru- przyjmuję oferty od firm w tym temacie, a jeśli nic nie napisze to nie wolno. Takie rozwiązanie jest wg mnie najlepsze.

Gdybyśmy byli WHT i mielibyśmy wiele subfor, można by się w to bawić (chociaż ja i tak dalej nie rozumiem po co spamować cały internet, a nie można wysłać PW?), ale my mamy co mamy i trzeba utrzymać chociaż względny porządek.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

OK, ale i tak firmy będą chciały tu się reklamować, pod maską userów i tak... więc wątpię, że cokolwiek dacie radę z tym zrobić.

Na całe szczęście jest ogrom poważnych firm, które się w takie żenady nie bawią :D

nom od hoseo dostałem dziś maila co by wyrazić swoje zdanie w tym wątku

Ta... czyli wiem kogo wziąć pod lupę. Słowem... decyzja o usunięciu do kosza jednej z wypowiedzi była prawidłowa.

... wątpię, że cokolwiek dacie radę z tym zrobić.

Nie da się w 100% zlikwidować - fakt. Można jednak przeszukać to i owo i zareagować na łamanie regulaminu PiO. To też będzie czynione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności