Skocz do zawartości

Kryptoreklama w dziale hostingu

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym chciał cokolwiek ukryć to bym założył drugie konto, popisał kilka postów i napisał to samo co napisałem, ale nie o to przecież chodzi. Na tym forum mam konto prywatne i wypowiadam się jako prywatna osoba, chyba mam do tego prawo?

@gostek: co w tym dziwnego, w mailu była prośba o wypowiedzenie się, o podanie własnej oceny, firma liczy się, że ktoś może napisać że mu coś nie pasuje i powstałaby dyskusja co zmienić i poprawić. Dokładnie tak samo wyglądała sprawa jak jakiś czas temu firma prosiła o sugestie co dodać, jakie wprowadzić nowe funkcjonalności i tak też się stało, powstały autorskie narzędzia..

@Erbit: zaczął się nowy rok, firma HOSEO IT chce aby każdy Klient był zadowolony, firma się rozwija stąd też taki mail, a nie inny. Co do wątku na tym forum odnośnie hostingu SEO to jest to chyba największe forum, a użytkownicy są targetem firmy to chyba oczywiste dlatego też jeśli ktoś jest zadowolony i ma chwilę to może tu napisać swoje zdanie tak?

Możesz mnie brać pod lupę, nie widzę przeszkód tylko moja aktywność na tym forum raczej jest znikoma i skupiam się na czytaniu, a nie pisaniu w tym miejscu.

Pozdrawiam Was wszystkich.

SEOLINE.PL - 256 adresów IP, 80 klas adresowych, stabilny i tani hosting SEO. Sprawdź nasze promocje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności