Skocz do zawartości

Czy z 'zerżniętych' tekstów można zrobić zaplecze?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Heh moze tak bys najpierw przeczytal ich ToS - w ezinearticles mozesz dowoli uzywac teksty, bo wlasnie do tego one m.in. sluza i jest zgoda na ich zamieszczanie na innych stronach pod pewnymi malymi warunkami o ktorych mozesz poczytac tutaj https://ezinearticles.com/terms-of-service.html m.in. musisz zostawic linki jakie sa w artykule i link do ezinearticles.

No właśnie. Dzięki, że to jasno postawiłeś, bo już koledzy w dziwne strony płynęli. Ponadto trzeba sobie uświadomić, że owe artykuły są czasem (a może często) udostępnianie w celach promocyjnych strony. A tym bardziej artykuły udostępnianie w article directories. Sami udostępniają, a przecież o tych stronach Satin0 mówił. A co do szukania plagiatu, to w tym przypadku nikt czegoś takiego robić nie będzie.

A swoją drogą - tłumaczenie takich tekstów, gdy one są jedynie bazą, a przy okazji wstawia się coś od siebie, to nijak tak przetłumaczonego tekstu nie można w sposób "maszynowy" połączyć z oryginałem, bo każdy ma swój sposób wyrażania. Chyba, że użył automatycznego tłumacza :)

Chcielibyście żeby Wasze teksty ktoś wykorzystywał?

Szanujmy cudzą pracę...

..............a jak już Tobie ktoś coś ukradnie to będzie wielkie halo

Uuu, nie udało Ci się mnie zrazić do kopiowania tekstów. A jak mi coś ktoś ukradnie to pójdę na policję, bo nie mam żadnej licencji na swoje wszystko, co pozwala na kopiowanie i kradnięcie.

Póki co bazę zostawiam na komputerze, jak będzie więcej kasy to zainwestuję w jakąś tanią mieszarkę.

nie patrzę na prawa autorskie, mam już 600 artykułów do przetłumaczenia :)

Jak ktoś ci wyśle rachunek za przedruki dla odmiany nie będzie patrzyć na twój post. Wśród osób, które pozwał jakiś czas temu Infor (i wygrał) byli tez ludzie używający synonimizatora.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

No właśnie, znacie przypadki gdy autor za kradzież tekstu dostał odszkodowanie?

Nie znalazłem takiego wątku na tym forum...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności