Skocz do zawartości

Czego brakuje w sieci

Unnam3nd

Rekomendowane odpowiedzi

To ja ze swojej strony powiem tak, nie chodzi o tematykę ale brakuje ogólnie dużych portali informacyjnych podających informacje w jakiś w miarę profesjonalny sposób, kilka lat temu takim portalem była gazeta.pl ale od czasu tych wszystkich plotków i innych podserwisów "zabawowych" robiących papkę z mózgów internautów, bo "Doda pokazała majtki", "Gaga pokazała cycek" itp. bardzo wartościowe informacje.. Ogólnie w internecie brakuje "jakości" jest za dużo śmieci za mało konkretów.

...

To ja ze swojej strony powiem tak, nie chodzi o tematykę ale brakuje ogólnie dużych portali informacyjnych...

które streszczają najważniejsze wydarzenie obiektywnie i nie naginają faktów pod "widzi mi się" określonych lobbystów.

• 2 tygodnie później...

Unnam3nd

Większość z użytkowników PIO ma wiedzę i środki aby zrealizować to czego jeszcze niema w internecie,

Bez sensu ta ankieta, tak uważam, bo te co wiedzą nic nie powiedzą, a reszta nie powie nic sensownego :blink:

drugie pio tylko bez piokemonów

wystarczę zamknięty dział na PIO, na zaproszenie bez sygnaturek , banerów i ofert

VOD w jakości HD, bez reklam, w rozsądnej cenie (typu 10 złotych na miesiąc, nieograniczony dostęp, wszystkie nowości), lub 1PLN za film. Taka osoba musiałaby przekonać kogo trzeba, że lepiej zarobić dwa miliony razy 50 groszy, niż 100 razy 100 złotych. Albo zmienić prawo tak, że Organizacje Zbiorowego Zarządzania zaczęły by w końcu robić to co powinny.

Większość z użytkowników PIO ma wiedzę i środki aby zrealizować to czego jeszcze niema w internecie
Większości to się wydaje, że zapłacą 100 złotych pokemonowi, kupią domenę za dychę i hosting na allegro a potem zawojują internet ;) Ten komentarz tylko potwierdza, że jest tak jak mówię. Porządna usługa dzisiaj to kilka lat solidnej pracy przed pierwszym wdrożeniem a nie realizacja jednego "pomysłu" dziennie w oczekiwaniu na to, czy biznes wypali w czwartek czy już we wtorek ;)

Środki na stworzenie czegoś rewolucyjnego, co nie jest marnej jakości kopią innego rozwiązania, lub następnym sklepem, blogiem, forum, etc. postawionym na gotowcu ma bardzo niewielu. A swoimi "pomysłami" można się dzielić do woli. Bez realizacji są nic nie warte - a i tak na 99,99% po zobaczeniu nikt ich nie będzie realizował. Z resztą zrealizuj to o czym napisałem na początku - sukces gwarantowany i będę pierwszym klientem. Na świecie nie ma porządnego globalnego VOD. Niech ktoś z PiO zrobi porządne globalne VOD bez ograniczeń regionalnych.

które streszczają najważniejsze wydarzenie obiektywnie i nie naginają faktów pod "widzi mi się" określonych lobbystów.
Nie ma bezstronnych mediów - każdy ma swoją opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności