Skocz do zawartości

Które katalogi przyjmują seks shopy?

oloksyk

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuję katalogować seks shop i ciężko to idzie. Większość wpisów jest odrzucana, chociaż uważam że to nie jest strona erotyczna przecież. Tak więc moje pytanie brzmi które katalogi (najlepiej grupy) przyjmują takie strony?

Wiem że neona, a reszta narazie mnie odrzuca. Pomożecie?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

A to podejście mnie dziwi.

Sex shop moim zdaniem powinien być traktowany, jak normalny sklep.

Przecież to erotyka w wersji light. Bez filmików, zdjęć gołych bab i tym podobne. Równie dobrze trzeba by skasować w katalogach wszystkie sklepy, które oferują środki antykoncepcyjne.

Grupy katalogów nie znam. Jedyne co Ci mogę poradzić na pewniaka, to swój katalog [link w stopce] - nigdy nie robiłem problemów z tego typu stronami.

Możliwe, że grupa Lagata pewnie też, oni są dość tolerancyjni - chociaż co do tego głowy nie dam, nigdy nie pozycjonowałem nawet zbliżonej tematyki :)

Tak sobie mysle, ze sex shop to sklep jak kazdy inny tylko wyspecjalizowany w jakims kierunku. A wiec moznaby sprobowac w katalogach tematycznych, ktore zajmuja sie firmami oraz w tych tematycznych które zajmuja sie sklepami i stronami erotycznymi. Ewentualnie moznaby sprobowac jeszcze w katalogach tematycznych skierowanych do kobiet. Takich branzowych i do tego darmowych katalogow sa cale setki. Oloksyk tutaj na tym forum jest post dziankarlo z lista katalogow i tam jest az 150 katalogow tematycznych. Szukajcie a znajdziecie...........

A to podejście mnie dziwi.

Sex shop moim zdaniem powinien być traktowany, jak normalny sklep.

Przecież to erotyka w wersji light. Bez filmików, zdjęć gołych bab i tym podobne. Równie dobrze trzeba by skasować w katalogach wszystkie sklepy, które oferują środki antykoncepcyjne.

Grupy katalogów nie znam. Jedyne co Ci mogę poradzić na pewniaka, to swój katalog [link w stopce] - nigdy nie robiłem problemów z tego typu stronami.

Możliwe, że grupa Lagata pewnie też, oni są dość tolerancyjni - chociaż co do tego głowy nie dam, nigdy nie pozycjonowałem nawet zbliżonej tematyki :D

Chciałem dodać do twojego cata, wczoraj działał a dziś:

"Table 'seokat_sessions' is marked as crashed and should be repaired"

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności