Skocz do zawartości

Pingowanie

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiadomo pingowanie jest bardzo przydatne, bo w krótkim czasie możemy mieć zaindeksowaną stronę.

Kiedyś miałem adres strony gdzie można było wkleić listę stron do spingowania a skrypt pingował każdą po kolei.

Niestety zapomniałem adresu, a teraz jej nie mogę znaleźć. Jak szukam to znajduje same pingujące serwisy przeznaczone dla blogów czyli 1 link itp.

Zna ktoś dobry serwis pingujący, takie żeby można było listę linków do spingowania dać?

Ja korzystam z Ping Seo Master i jestem bardzo zadowolony. Warunki licencji aby go używać jest umieszczenie jednego linka zwrotnego bodajże na stronie z PR3 lub 3 linki na stronach o mniejszych PR. Jeśli komus to nie odpowiada sciąga sobie smac który zmienia adres MAC i po problemie

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

@mark czemu niby mija się z celem? Jak site rośnie po pingowaniu, poza tym jakby mijało się z celem to chociażby by go nie było w kolejnych wersjach wordpressa ;)

@seomaster napisz do Miona a sprzeda Ci Ping SEO Master za 60 zł :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

2500 profili bez pingowania

2500 profili z pingowaniem

zadnej roznicy w indeksacji... ale zapewne tak jak mark robie to zle ;)

pingowanie bylo skuteczne kiedys, teraz ma znaczenie marginalne. zeby nie bylo, pinguje z przyzwyczajenia, ale jakos nie wierze w efekty pingowania ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

mozgu: jasne jak testowalem kilkanascie tyscie profili/precli/linkow za pomoca dostepnego u nas oprogramowania Miona, jak i zagranicznych softow przez okres kilku tygodniu to nie dzialalo, ale napewno masz racje:)

Kilkanascie tyciecy linkow i po kilkaset pingow na kazdy z nich to stanowczo zamalo, aby wyciagac wnioski %)

Dla mnie jak najbardziej mozecie wierzyc ze pingowanie obecnie pomoze wam w indeksacji ;)

Dobre BL i nie trzeba pingować. Może coś tam daje, przyspiesza, ale to trochę walka z wiatrakami - grunt to fundamenty, czyli docelowa, którą pingujemy.

Jeśli chcesz inwestować w soft to kup SB, który da Ci dużo więcej możliwości. Zakup programu typowo do pingowania to moim zdaniem strata pieniędzy.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Może słowo klucz to "rss"? ;-) A może puszczać ping i na stronę, i na kanał? ;-)

Nie zamierzam Was do niczego przekonywać

Jeśli chcesz sobie zrobić taki test, to masz podpowiedź, jeśli wierzysz w to, do czego sam doszedłeś, to nie mój problem ;)

proelblack: pinguję głównie spamy, nawet teraz nie ma jakiegoś problemu z wbijaniem odpowiednio skonstruowanych spamów z logicznymi long-tailowymi pozycjami. Prosta sprawa, do każdej domeny mam:

if (eregi("google",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) {

$boty=file_get_contents("boty.txt");

$put=trim($boty);

$put++;

$fp=fopen("boty.txt',"w+");

fputs($fp,$put);

fclose($fp);

}

wtedy można przekonać się, czy działa ;-) Ach, no i po indeksie.... ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności