Skocz do zawartości

Jak bardzo systematycznie nalezy dodawac linki?

rahu

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam fachowców do których sie nie zaliczam!

Mam 1 pyt:

Jak bardzo systematycznie nalezy dodawac linki?

wiem ze nowe linki i tak nie sa natychmiast indeksowane i ze najlepiej to chyba byloby dodwac codziennie, ale jezeli ktos sie tym nie zajmuje zawodowo (tak jak ja) - to co ile dni trzeba dodac taki link (strona PR4 - 3 lata w necie)

Czy jezeli bede dodawal co drugi dzien po linku a potem zrobie tydzien lub 2 tyg. przerwy to google "sie obrazi" na moja WWW?

Dziekuje i pozdr.

Człowieku jak ty zrobiłeś te PR=4 ?

Do tego nie trzeba żadnych umiejętności tylko jeden dobry link "gdzieś tam" :)

Czy jezeli bede dodawal co drugi dzien po linku

Nie szalej! Sandbox murowany! Bój się bogów! :D

a potem zrobie tydzien lub 2 tyg. przerwy to google "sie obrazi" na moja WWW?

Nie :D

Ja nie tak dawno miałem przymusową przerwę w moim "pozycjonowaniu". Dodawałem linki przez dłuższy czas w miarę systematycznie. Zostawiłem strone na 6-7 pozycji. Jak po miesiącu zajrzałem co się z nią dzieje to z krzesła spadłem po byłem pierwszy :hi: Co oczywiście nie stało się z powodu tej przerwy - ale jak widać nie zaszkodziła.

Pamiętaj że linki powinny być dodawane "naturalnie". A nie jest natutralne, że strona równo o godzinie 16.00 każdego dnia dostaje linka :D Więcej luzu :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności