Skocz do zawartości

Jak podpiąć kod konwersji do formularza

Paolciass

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

problem jaki pojawił się podczas ustalania konwersji to strona formularza, która po wypełnieniu wszystkich danych i wysłaniu ich nie zmienia adresu. A dokładnie o co kaman...

Mam stronę www.aaa.pl, na której mam baner odsyłający do strony www.bbb.pl, na której znajduje się formularz. Chciałabym ustalić konwersję i zobaczyć ile osób przeszło ze strony aaa na stronę bbb i wypełniło na tej stronie bbb formularz. Problem jest taki, że po wypełnieniu formularza adres www nie zmienia się zupełnie. Pojawia się komunikat typu "dziękujemy za wypełnienie formularza", ale mimo to adres pozostaje bez zmian. Gdzie mam zatem wkleić kod konwersji tak by sprawdzić ile osób przeszło ze strony aaa na bbb i wypełniło formularz? I czy w ten sposób mogę sprawdzić realne wypełnienia formularza czy tylko akcję kliknięcia w przycisk wyślij?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności