Skocz do zawartości

każda krytyka mile widziana :P

kshysieq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

no cóż co do wersji opery 9.0 - to nie wiem jak to jest możliwe !!! ale ja mam teraz 9.0 w języku polskim :P - sam tego nie pisalem ;) i chyba każdy chciałby mieć ostatniego release - jeśli zależy mu na tzw poprawności i zgodności ze standardami czego przykładem na kożyść Opery 9.0 może być Test Przeglądarki

z drugiej jednak strony masz 100% racji że przeciętny internauta może się zrazić ...

wczoraj posiedziałem troche, poczytałem i stronka teraz funkcjonuje na tzw warstwach no i problemu być nie powinno - no może jeśli ktoś java script nie obsługuje na kompie

ale jak z wszystkim się uporam to już nie będzie to :puknijsie:

Tak że jeszcze jedna prośba o test strony ... jak komuś wyskoczy jakiś badziew to byłbym wdzięczyny o informacje o nim - bo jak na razie nic nie udało mi się znaleźć

kshysieq.jit.pl

i nie wiem co poprawić :P

pozdrawiam gorąco

2taj znajdziesz darmowe materiały z różnych dziedzin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności