Skocz do zawartości

linkowanie z www i bez

nikel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ma jakieś znaczenie jeżeli jedno słowo kluczowe pozycjonuje na adres z www i bez www? Przy czym jest zrobione przekierowanie na jeden adres. słyszałem że lepiej pozycjonować jedno słowo kluczowe na jeden adres przez cały czas, dlatego ciekawi mnie czy pozycjonując w ten sposób na dwa adresy coś się traci?

Pozycjonował ktoś może na adres np. twojastrona.pl/index tak żeby zyskać dodatkowy link do strony głównej? Można takie coś stosować?

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

kombinujesz jak koń pod górę....

przekierowania działają ale nikt nie zagwarantuje Tobie ze na 100% czasami widać kwiatki w serpach po przekierowaniach.

zrób przekierowanie a później dodawaj linki na adres po przekierowaniu

na index sie nie pozycjonuje... zobaczysz że nawet do większości katalogów nie możesz takiego wpisu dodać...

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Przekierowanie już jest, a taki adres dodaje w linkach w opisie...

Dlaczego się na taki adres nie pozycjonuje? slash na koncu się czasem stosuje to sądziłem że można adres dalej rozwinąć o index... a wręcz myślałem ze to jest często stosowane...

Jak inaczej pozycjonować, żeby dodając wpis z 2-3 linkami uwzględnić tylko strone główną?

Pzdr.

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Mozesz robic tak jak mowisz i z tego co widzialem G widzi to jako link z Twojej podstrony.

To czy pozycjonujesz na strona.pl czy strona.pl/ czy strona.pl/index.php ma znaczenie - google widzi to inaczej.

Czesci z Twojego pytania nie zrozumialem.. ale postaram sie odpowiedziec - dlaczego sie nie pozycjonuje ? A po co ? Dostales soku dla domeny strona.pl to po co linkowac strona.pl/ - nie oplacalna praca . Lepiej linkowac albo podstrone albo 'zaplecze' lub zwiekszac moc ważniejszych linkow np. 2.0 .

Powodzenia i wysokich pozycji życze :rotfl:

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Przy czym jest zrobione przekierowanie na jeden adres.

Jak w Google ustawiłeś preferowany adres witryny to nic się nie stanie, linki będą jednoznacznie klasyfikowane, jako pochodzące z tego samego źródła bez względu czy będą linkowane z www czy bez. Ustawiłeś też przekierowanie więc nic złego nie ma prawa się stać, a efekty w obydwu typach linkowania będą takie same.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności