Skocz do zawartości

Dodajecie do swoich katalogów takie strony?

bojanvuk

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe patrze na ich oferte i sie okazuje, ze wlasnie na stopach mam jeden z ich wyrobow :) Moze nie sa za piekne, ale przynajmniej cieple :P

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

KAŻDY ma stronę, nawet kapciowe biznesy

uuu... pojechałeś :P W czym "kapciowy biznes" jest gorszy od każdego innego, w którym ludzie ciężko pracują na chleb?

Pewnie nie taka była Twoja intencja, ale zabrzmiało jak zabrzmiało :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

To nasuwa inne pytanie. Ile przeciętnie stron w miesiącu odwiedza imć Kowalski ? Osobiście uważam, że bardzo mało. Być może nawet nie więcej jak 5 głównych serwisów oraz wyszukuje od czasu do czasu jakiegoś nr. telefonu (dentysta, bar, fryzjer, weterynarz..).

Pewnie tak to się układa pod względem ilościowym:

- moderator katalogu

- seowiec - analiza konkurencji

- osoba wyszukująca info za kasę (zapomniałem jak to się fachowo nazywa)

- handlowiec

- blogger

- hobbysta

- uczeń

- imć Kowalski

uuu... pojechałeś ;) W czym "kapciowy biznes" jest gorszy od każdego innego, w którym ludzie ciężko pracują na chleb?

Pewnie nie taka była Twoja intencja, ale zabrzmiało jak zabrzmiało ;)

Ja nie mówię, że "kapciowy" jest gorszy. Tylko taki trochę mało internetowy.

Jestem ciekaw ile mają odwiedzin dziennie.

B

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

No dzięki temu tematowi na pewno kilkanaście więcej - kto wie może nawet ktoś z forumowiczów zamówił sobie kapcie - ja polecam ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

uuu... pojechałeś ;) W czym "kapciowy biznes" jest gorszy od każdego innego, w którym ludzie ciężko pracują na chleb?

Pewnie nie taka była Twoja intencja, ale zabrzmiało jak zabrzmiało ;)

B

normalnie pewnie 20 uu/ tydzien, ale teraz to z 50uu/dzien ;)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Mam wrażenie, że takim firmom nie za bardzo zależy na ilości wejść, lecz na kliencie targetowym.

Może z czasem otworzą jakiś sklepik online, ale teraz pewnie zależy im na kontakcie z hurtowniami i większymi odbiorcami.

Oni sobie w spokoju będą tłuc kapcie - bo na tym się znają, a sprawami zbytu detalicznego i marketingu zajmują się inni - tacy, którzy z kolei znają się na tym.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Co do "kapciowego biznesu".

Nie wiem jak te ale ogólnie polskie wyroby obuwnicze są bardzo dobre.

Polskie buty trafiają wszędzie ale najwięcej jedzie tego na wschód.

(Internetowa hurtownia dla rynku wschodniego - jak się dobrze to zrobi to się i zarobi.)

Wykwalifikowanych obuwników coraz mniej - z młodych mało kto się garnie do tego

(wszyscy chcą być informatykami, ekonomistami, pedagogami).

Ceny chińszczyzny poszły mocno w górę to obecnie i polskie magazyny puste - buty "łapane" prosto z taśmy.

Cena w polskim sklepie stacjonarnym 2-3 krotność cen producenta.

Przykładowo półbuty - pantofle u producenta 80 zł w sklepie 180 - 200 zł.

Praca obuwnicza do lekkich nie należy.

Zwykły sznurek ozdobny w pantoflu, wyglądający jak szycie to ręczna przeplatanka przy której dłonie można nieźle pozdzierać.

Kiedyś miał okazję wykonać sobie buty.

Inaczej się wtedy patrzy "na pracę" jak się w niej nawet przez chwilę popracuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności