Skocz do zawartości

[sprzedam] Wartościowe artykuły - kredyty - 85 000 znaków

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Do sprzedania mam paczkę artykułów na temat kredytów. Nie są to żadne precle czy artykuły pod zaplecze - są to porządne i wartościowe teksty opisujące konkretny problem związany z kredytami. Charakterystyka:

Ilość: 26

Długość: W sumie około 85 000 znaków. Najkrótszy artykuł - nieco ponad 2000, najdłuższy - ponad 4500.

Unikalność: W 100% unikalne, nigdzie nie publikowane

Jakość: Każdy artykuł opisuje konkretne zagadnienie związane z rodzajami kredytów, oprocentowaniem, ubezpieczeniami kredytów, wyborem kredytu, itd, najczęściej w formie praktycznych porad, informacji. Wszystko jest podzielone na akapity, każdy akapit jest odpowiednio zatytułowany, co ułatwia czytanie. Ponadto w wielu artykułach znajdują się przykłady/obliczenia. Pisane na podstawie własnej wiedzy i artykułów na portalach finansowych (typu Bankier, Money, eGospodarka). Teksty miały iść na mojego bloga kredytowego, ale pomysł upadł i nie są mi potrzebne. Ogólnie jakość oceniłbym na 4/5.

Przykładowe tematy:

- Kredyty z dopłatą Skarbu Państwa - ile, na co i dla kogo

- Historia kredytowa - co każdy kredytobiorca wiedzieć powinien

- Uwaga: DORADCA

- Jak banki zarabiają na kredytach?

- Kredyt hipoteczny - opłaty i prowizje

Cena za całość: 300zł (około 3.5zł/1000 znaków)

Dodatkowo mam na sprzedaż domenę kupioną pod tego bloga - SwiatKredytow.com.pl, ważną do końca sierpnia 2011. Nie ma ona wartości pod względem SEO, ale nazwa - moim zdaniem - całkiem niezła. Sprzedam za 125zł.

Osoby zainteresowane zapraszam na PW (preferowane) lub na serwisbukmacherski@o2.pl. Próbki oczywiście mogę podesłać.

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności