Skocz do zawartości

Spotkanie SEO w 3D :)

meganetpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Znamy barcampy znamy wszyscy wszelkiego rodzaju imprezy SEO lepsze gorsze.

Chciałem zapytać czy są ludzie z SEO, którzy są gotowi zrobić imprezę ludzi związanych z SEO na najwyższym poziomie, gdzie koszt imprezy będzie wynosił np 500 zł od pary/osoby.

Bez zysku dla organizatora i bez organizatora, tylko osoby gotowe pobawić się na poziomie za odpowiednie pieniądze.

Do tej pory były to ogniska może warto zrobić coś dla tzw. elyty i nie ważne czy ktoś jest master seo ale ważne czy go stać na uczestniczenie w party za kwotę wyższą niż 50 zł.

Nie wiem jak część userów tego forum ale myślę, że imprezą na wyższym szczeblu :rotfl: nie koniecznie wiedzy a finansów by się przydała.

Ja na start mam 4 osoby na taką exlusiv partry ktoś więcej?

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
elyty i nie ważne czy ktoś jest master seo ale ważne czy go stać na uczestniczenie w party za kwotę wyższą niż 50 zł.

Nie możną ludzi dzielić na tych kogo stać a kogo nie, ............. resztę posta wykasowałem bu już tak niektóre mówią ze za ostro "jadę" :rotfl:meganetpolska powiem tylko ze większość po tej propozycji nie będzie chciało z tobą się napić, mam takie przeczucie

może warto zrobić coś dla tzw. elyty

dla mnie elita to te kto ma sporo oleju w głowie a nie te których stać na wydanie klocka na imprezę

ja imprez z podobnymi "elitami" mam już dość od dobrych parę lat, wole się napić z zwykłym kierowca PKSu bo jest po prostu równy gość, i tyle

MaxPan a liczyłem,że akurat Ty odpiszesz coś innego :rotfl:.

Kiedyś podchodziłem tak jak Ty, nie będą chcieli się napić. Jak wywnioskusjesz z tej propozycji to nie prośba. Każde Seo party to była prośba o zbiórkę tych co chcą ;) za 20 zł.

Max Pan nie obraź się ale widząc, że piszesz posta dla mnie byłeś jednym z tych co są gotowi zapłacić i 1k bylę bawić się w gronie nie zwracając uwagi co inni :). Poprostu taka przekora z Ciebie i to spotkanie miało być właśnie dla ludzi przekornych gotowych pobawić się za więcej niż 50 zł czy na barcampie.

Mimo to mam nadzieje, że SEO to nie tylko kwestia napić się ale także branża ludzi którzy mają ochotę na selekcjonerstwo. Jak nie to jedynie szkoda. Ja jednak MaxPan wierze a byłem nawet przekonany, że masz podobny pogląd.

Ps. Dalej czekam na chętnych zrobić coś z szumem.

Edyta. .... odpisalem na post nie widząc edycji.

Protus źle to odebrałeś. Nie chodzi o spotkanie snobów a jedynie o spotkanie na wyższym poziomie niż barcamp.

Protus wierz mi znam Cie długo i może warto byś uwierzył czasem w wyższe intencje niż barcamp.

To nie snobizm a jedynie cheć do mobilizacji ale jak widać dość wroga propozycja a szkoda.

Kiedy się zbliża 40-ka już ma się inne cele w życiu :rotfl:

i w inny sposób się klasyfikuje ludzi.Rzecz jasna ze stac mnie dac tych pare zlotych, ale mysle ze bylo by mi nudno na imprezie gdzie na wyjściu by się mierzyło za ile $$$ ja mam buty i jakim samochodem przyjechałem a , Na szczęście wyleczyłem sie z tego, ale w żaden sposób cie nie obrażam, pisze ze mam inne zasady w życiu i tyle.

Co do imprezy SEO mam pewien pomysł i zaprezentuje jego na jesień, myślę ze wszystkim się spodoba ;),

Maxpan i to samo widzimy.

Więc zobacz masz to co ja. Wyleczyleś się.

Do tej pory spotykała się garstka zawsze narzekająca a ja jedynie tego chciałem uniknąć.

SEO dziś ciągle równa się spotkanie przy marnym ognisku a moim jedynym celem było pokazać, że tak nie jest.

Może nie potrafie dorzeć z przekacem tego co chciałem powiedzieć ale nazywanie mnie snobem też nie jest ładne.

Może warto mieć snobów w gronie by pokazać tym pseuco marketingowcomm że są zwykłymi kiełbasami.

Szkoda, że nie zrozumieliście moich intencjii i jedynie mogę przeprosić jak kogoś obraziłem choc moje intencje były zupłnie inne.

Edyta

Protus ekonomia zmusza do takiego podejscia. Ale ok. Masz prawo miec inne podejscie, Jednak moja propozycja nie byla osadem

Normanos nie obraź się, ale zawsze na niższym. Barcamp w Twoim wypadku spodek 2.0 zawsze skupiaq ogół. Ja poprosiłem o chętnych na coś więcej niż ogól liczac że tacy są. Widac nie, a moje intencje zostały źle odebrane. NRM dla mnie jesteć szacun za swoje zorganizowanie ale musisz także szanować inne podejście. NRM ja szanuje Twoje podejscie.

PS

Stanko jak sądze masz racje, źle ująłem swoje słowa. Chodziło mi po poprostu o impreze której będą nam zazdrościć. Przepraszam jak za wyrazenie swych intencji kogos obraziłem ale czasami w internecie ciezko wyrazic swoja mysl.

NRM dla mnie jesteć szacun za swoje zorganizowanie ale musisz także szanować inne podejście. NRM ja szanuje Twoje podejscie.

a co, nie szanuje? To ja nazywam inne rodzaje eventów NIŻSZĄ formą? :rotfl: Nie przypominam sobie takiego faktu ;)

magnetpolska a jak chcesz wyselekcjonować tą elitę, hę?

Będziemy się dzielić na tych co mają więcej kasy, albo weźmy tych, którzy mają powyżej 1000 postów na forum, albo elyta to Ci, którzy jeżdżą autem prosto z salonu, albo zaprośmy tylko blondynów o niebieskich oczach.

Weź się stary nie pogrążaj, gdybyś poprosił o spotkanie pozycjonerów w jakimś fajnym miejscu i potem napisał, że koszt powyżej 500 zł to spoko, nawet ja bym się wybrał, a ty starasz się wyselekcjonować "elyte".

czy ktoś jest master seo ale ważne czy go stać na uczestniczenie

Rozumiem, że impreza otwarta tylko dla tych kasiastych. Nie ważne, że chłopaki nawet nie będę wiedzieli co to jest pozycjonowanie czy marketing, liczy się hajs. Gratuluje podejścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności