Skocz do zawartości

Spotkanie SEO w 3D :)

meganetpolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Grajek bez obrazy ale Ci bez tego jak nazywasz chajz nie przyjada sie pobawic.

1. jeżeli ktoś zna się na seo to ma chajz prawda?

2. Jezeli ktoś na nim zarabia bo i jego klienci powinni to też go ma.

Przepraszam ale moje intencje zostały źle odebrane i były skierowane do osób już zarabiających w seo lub z takimi pomysłami za które dziś bym zapłacił.

Ok. Mój pomysł wyszedł źle albo źle użyłem słów choć nie sądze. To kwestia dojrzałości

Grayek nie obraź się ale ja bym tak zrobił :D.

NRM no co ja mam powiedzieć :). Że czas zrobić grubą imprezę i tyle.

Dobra, odcinając zupełnie poprzedni, niefortunny wątek.

--------------------

Chcesz zrobić płatną konferencje, duże nazwiska, mocne tematy, krawaty, spinki w mankietach.

Spoko. Wszystko gra tylko nie rozumiem jednej sprawy: jednocześnie targetem ma być "elita" czyli mocno osadzone firmy/persony w branży. No tak, tylko czy oni są zainteresowani tematem o którym wszystko wiedzą? :D Chyba target takiej konferencji jest zupełnie inny.

Może napisz jaki widzisz target oraz jaki cel uczestnictwa miałby on widzieć.

NRM

1. Podchodzenie, że każde spotkanie ma zakończyć się dzieleniem wiedzą jest dalej dla mnie podejściem czysto barcampowym.

2. Nie znam takich co wiedzą wszystko

3. Czym więcej sie złozymy tym lepiej się pobawimy

4. Barcamp kojarzy mi się ze sponsorami.

NRM ja jedynie uwazam, że branże SEO stać by spotkać się bez pseudo sponsorów i tyle

meganetpolska, byłem już na wielu spotkaniach, imprezach, eventach zarówno tych " na ognisku" jak i tych, jak to nazwałeś, dla elit gdzie wstyd było podjechać autem poniżej 70kpln czy starszym niż rok. Powiem Ci jedno niejednokrotnie lepiej bawiłem się na tym ognisku niż na imprezie za 1000 pln/para. Chcesz się wywyższyć czy podnieść swoje ego? Uwierz mi, że najczęściej najfajniejsi ludzie to Ci co z bogactwem mają mało wspólnego! Ja z Tobą na taką imprezę nie wybrałbym się.

elita juz dawno opuscila pio i organizuje swoje wlasne imprezy za zamknietymi drzwiami, ty jedynie za odpowiednie pieniadze mozesz ich namowic by przyjechali powiedziec cos ciekawego :D

szkolenie na sprawnymarketing.pl kosztowalo chyba ze 3k i byli chetnie, nawet wiecej niz w jednym miescie.

wiec teraz co to ma byc, spotkanie na ktory wyda sie kupe niepotrzebnej kasy na za drogie piwo czy spotkanie gdzie bedzie wiele doswiadczonych osob i bedzie mozna sie dowiedziec cos ciekawego? bo w drugim wypadku cena jest juz na drugim planie :)

pozdr

edit: a co do spotkan w egoistycznych snobistycznych gronach to nie widze nic w tym zlego, czesto sie organizuje takie na zachodzie by budowac networking, bo tam sa ludzie z kasa i wplywowi wiec jest szansa na kolejny interes. tu to nie wyjdzie, bo wszyscy maja byc z jednej branzy, a wiec konkurencja :P i pamietajmy, iz na wiejskiej potancowce z wstepem za 5 zl nie znajdziesz klienta. no ale to juz wpadanie w skrajnosci ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

SWsskoczek i sedno sprawy dlatego zbieram krowy ktore moga a nie udaja :D.

Skoro SEO takie dochodowe to tutaj wszystkie krowy tyle mleka daja ze ani Ty ani ja go nie wypijemy a dobrze sie pobawimy

Panda sprawy marketing i za taka kase :) Przeciez to zenada, Czarek co sie ledwo wyslawia, Tomek co ksiazke napisal.

Dobra myslalem ze sa tu ludzie co chca sie spotkac ale jak ktos mi jedzie argumentem sprawnego marketingu, który op SEO od 3 lat nie wie nic poza tym co im Google powie wręczając gadżety. Bla dobrze, że nie mieszkam w PL, choć przeraziło mnie to :P a zarazem się uśmiałem.

1. Podchodzenie, że każde spotkanie ma zakończyć się dzieleniem wiedzą jest dalej dla mnie podejściem czysto barcampowym.

No to dosyć błędnie bo barcamp mimo wszystko jest bardziej towarzyski niż "wiedzowy".

No ale nie odpowiedziałeś mi na pytania więc w sumie nadal nie wiem o co chodzi. Bo jak o zabawę to po co mamy płacić dodatkowo? :D Na lachony i jaccuzi? :)

a jedynie chęć otaczania się ludźmi sukcesu

znam gościa, swietnego muzyka z Moskwy jest naprawdę bardzo dobry, leje na wszytko i wszystkich, odzuca "kasiaste" propozycje kasy potrzebuje tylko na życie i zapłacenie rachunków, mieszkanie ma po mamie, niema samochodu i td Ale jaki ludzie u niego doma się zbierają, i jak fajnie czasami z nim się napić wódki to ty sobie nie możesz przystawić. Uważam jego za człowieka "sukcesu", ma pasje ogromna liczbę prawdziwych przyjaciół.

Moja żona z racji iż jest członkiem pewnej pratji, często prosi mnie do towarzyszeniu jej na rożnego rodzaju konwencjach i td

I w tej "śmietance" ja nie widzę nic co by mnie interesowało tylko dla tego ze wszytki to 100% ludzie "sukcesu" .

A poziom tych "elit" dla mnie za niski i tyle.

Nie widze czemu miałem by się otaczać takimi ludźmi "sukcesu". Tematy typu nowa "siódemka"(BMW) ma super bajery, albo kupiłem dom w Brennej ale bywam tam 2 razy do roku mnie prosto nudzą, bo to zwykła próżność

wracając do tematu, chyba wolałem by zjeść kiełbaskę podwawelska z kimś z kim chce a nie Tagliatelle z truflami z jakimś nadętym bufonem ( ale trufle łubie :D) z firmy SS( nazwę poddałem przykładowo nie znam nikogo od nich) :)

NRM :D towarazyski niz wiedzowy a na ile komerxcyjny. skasowalo mi posta wiec sie nie rozpisze jak to ja.

Max bez obrazy zmien zone jak Cie zmusza do uczestniczenia :). Na całe szczescie dla mnie pojeecie elita to moment w ktorym zona mnie nie zmusi. Troche to smutna ale wspolczuje Ci, że Cie żona zmusza.

Dlatego to spotkanie miało być dla tych co ich zona nie zmusza i maja wlasne elitarne zdania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności