Skocz do zawartości

Wasz pierwszy biznes

Unnam3nd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mój pierwszy biznes: sprzedaż butelek, a za kasę z nich siedziałem w salonie gier video i grałem. Najdziwniejsza rzecz z jakiej czerpałem korzyści materialne to było zbieranie kamieni "otoczaków" i sprzedawanie sąsiadkom do ich ogródków skalnych.

w sumie od dzieciaka sie zawsze pracowało w wakacje przy zbieraniu pomidorów etc.

Ale 'biznes' to jak miałem z 15 lat zainwestowałem w nagrywarkę 2x prędkości, za bodaj 1,5k pln, miałem dojście do gier stadionowych i szło wypalanie.

Na codzienne wizyty w pizzeri starczyło (opłacało się bo to z obecną żoną się bujałem :):D:D)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Na codzienne wizyty w pizzeri starczyło (opłacało się bo to z obecną żoną się bujałem ;):D:D)

No zobaczymy czy tak za 10 lat caly czas bedziesz uwazal, ze sie oplacalo, czy przekilnal ten biznes :hmmm::huh:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To może teraz powiedzie o swoich pierwszych E-biznesach

hmmm... pierwsza strona internetowa dla jednego z wydziałów Politechniki Wrocławskiej (już będzie to z kilkanaście lat temu) robiłem ją chyba z 1,5 miesiąca, wyglądała dość podobnie do tej kapciowej z innego topiku i na dzień dzisiejszy to zrobienie czegoś w tym stylu nie powinno zając więcej niż 5 minut :) ale jaki dumny byłem ze swego dzieła... no i ta pierwsza kasa z INTERNETU....

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności