Skocz do zawartości

Pomoc w pocięciu grafiki

Keleborn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż zrobiłem ładny layout w photoshopie, lecz nie wiem jak go pociąć. Jeżeli ktoś miałby chwilę wolnego czasu oraz chęci prosiłbym o napisanie w tym temacie. To nie jest dużo - wyjdzie raptem ze 2 tabelki :) Zrobiłbym to sam, lecz jestem w tym zielony, a nie chcę aby to wyszło nie ładnie :)

Jeżeli ktoś wyraziłby zainteresowanie, to prosiłbym o zostawienie jakiegoś kontaktu (najlepiej numer gadu-gadu), lub napisanie do mnie na numer 514597.

Liczę, że znajdą się takie osoby, ponieważ 'obcykanemu' w tym nie zajmie to więcej niż 15 minut, a mi bardzo na tym zależy.

514597 ;)

Nie to żebym się chciał jakoś specjalnie czepiać, ale skoro nie nzasz się na cięciu to najakiej podstawie twierdzisz że zajmie 15 minut?

Z drgiej strony zastanów się również ile kosztuje mimo wszystko 15 minut pracy grafika?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności