Skocz do zawartości

Pozycja strony Pl z pozycjonowania zagranicznego

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przeprowadziłem kilka testów i chciałbym ich wyniki skonfrontować z waszym zdaniem. Otóż za uwarzyłem że pozycjonowanie strony polskiej pisanej po polsku na stronach zagranicznych obniża pozycję strony polskiej i tak naprawdę mało co daje takie pozycjonowanie nawet w kwestii indeksacji i jej przyspieszenia.

Jakie wy macie zdane na ten temat?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Ja mam inne spostrzeżenia, dobry link z zagranicznej strony daje kopa, w Polsce nie jesteś w stanie zdobyć linka mocniejszego niż PR7, kwestia aby spróbować mieć polskie anchory, jeśli by tak było to XR byłby niepotrzebny, bo przynosiłby więcej strat niż zysku.

Ale robot czyta stronę o kodowaniu ENG i takich znakach nagle przechodzi na pl (mowa o forach na przykład) i nagle przechodzi na PL zero powiązania tematycznego jak dla robota.

Testy robiłem na jednej stronie i tak jakby na niej ruch się zmniejszył mimo linków z mocnego serwisu ale zagranicznego.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności