Skocz do zawartości

Seopressor - co myślicie?

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

na frazę "seopressor" nie ma żadnych negatywnych opinii... w top100 ... znaczy się zrobił sobie dobry marketing. I to mnie własnie martwi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Remiss Z tym się zgodzę.

Ale plugin wydaję się być bardzo przydatny.

W sumie za ok. 100 dolarów możemy zainstalować na dowolnej liczbie WP/domen. Nie wiem czy się nie skuszę =)

P.S. Bardzo podoba mi się ta nutka (słyszę ją już nie pierwszy raz). Znacie może tytuł?

beznadziejnie przygotowana strona sprzedażowa, wyskakujące okienka wyjść nie pozwolą

No to z punktu widzenia sprzedawcy strona jest bardzo dobrze przygotowana, bo zatrzymuje klienta. Jest to zreszta bardzo popularna praktyka - trzeba tylko pomyslec, ze zawsze lewy przcisk potwierdza operacje, a prawy anuluje - niezaleznie od tego co jets napisane w okienku, a tam zazwyczaj jest tak napisane, zebys myslal na odwrot :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności