Skocz do zawartości

Czy dodadzą bloga do katalogu?

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm no ale z tego co widzę to na blogspocie jest od razu możliwość zarabiania adsens. Niema też problemu z umieszczaniem dodatkowych reklam np adtaily . A wszystko jest za darmo , nawet gogolowskie statystyki . Myśle że na początek blog wystarczy, a jak będą odwiedziny jakieś znaczne to zawsze można pomyśleć o stronie ana blogu napisać że strona przeniesiona...

Sorki, za moją niewiedzę. Tworzę blogi tylko na wordpress.org ;]

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Siema, blog już ma ponad 20 długich i sensownych postów, muszę popracować jeszcze trochę na logiem, ale myślę że mogę powoli zacząć dodawać do katalogów tych darmowych. Mam pytanie , do bloga jest opcja przyczepienia własnej domeny . I teraz rodzi się pytanie , jak to będzie z pozycjonowaniem. Jak najpierw dodam do tych darmowych katalogów z domenom blogspot. A za jakiś czas przyczepie domenę i zacznę dodawać do katalogów już wszystkich tych płatnych też i do tych których już wcześniej dodałem, jeśli się da oczywiście. Jak to będzie wyglądało? Czy to będzie podwójna siła? Czy to będzie kaszana ? Albo czy to nie będzie miało większego wpływu na PR i ogólne pozycjonowanie ...?

Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się z moim pytaniem tutaj.

Czy w polskich katalogach akceptujecie strony w innych językach?

Anchor/tytuł wpisu nie po polsku, ale opis w miarę unikalny po polsku ze zgrabnym wpleceniem (można nawet powiedzieć - wytłumaczeniem) pozycjonowanej frazy.

Siema, blog już ma ponad 20 długich i sensownych postów, muszę popracować jeszcze trochę na logiem, ale myślę że mogę powoli zacząć dodawać do katalogów tych darmowych. Mam pytanie , do bloga jest opcja przyczepienia własnej domeny . I teraz rodzi się pytanie , jak to będzie z pozycjonowaniem. Jak najpierw dodam do tych darmowych katalogów z domenom blogspot. A za jakiś czas przyczepie domenę i zacznę dodawać do katalogów już wszystkich tych płatnych też i do tych których już wcześniej dodałem, jeśli się da oczywiście. Jak to będzie wyglądało? Czy to będzie podwójna siła? Czy to będzie kaszana ? Albo czy to nie będzie miało większego wpływu na PR i ogólne pozycjonowanie ...?

Mógł by ktoś coś napisać na ten temat?Bo nie wiem co robić:blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności