Skocz do zawartości

Dziwny ONET

FID

Rekomendowane odpowiedzi

... poprostu nie mogę się w tym połapać.

Czy możecie mi wytłumaczyć jak wygląda sytuacja z dodaniem subdomeny do katalogu onetu - mam domenę którą już wcześniej dodałem do katalogu - stwierdziłem, że to co jest w zawartości domeny przeniosę na subdomenę a na domenie stworzyłem stronę z informacjami ogólnymi i zgłosiłem to do katalogu onet płacąć 10 zł:hello: na tej stronie jest oczywiście link do subdomeny ale przecież to w gruncie rzeczy inna strona - katalog onet zmienił wpis ale nie na taki jak chciałem - zawiera również informacje z tego co jest na subdomenie i na dodatek miejsca w katalogu (który się wybiera podczas dodawania) mi nie zmienił.

Dla zawartości subdomeny nie mogę stworzyć wpisu w katalogu onet bo pisze że to jest subdomena domeny która została jż zgłoszona.

O CO W TYM CHODZI ??????????

tytuły wpisów i subdomeny to "strategiczny cel" :crazy: nie tylko w tym katalogu

101086[/snapback]

tak wiem i dlatego tytuły mam inne i strony są zupełnie inne - ale onet jakoś dziwnie do tego podchodzi - nie wiem jak przeskoczyć tych filtrujących kolesi :crazy:

a u mnie ta cholera siedzi non stop ale nie aktualizuje zmian na stronie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności