Skocz do zawartości

Półautomat lub automat do blogów

zajacgd

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś zna coś wartego polecenia do dodawania do blogów. Niekoniecznie automat, może być półautomat. Chodzi mi o blogi typu blogspot.com, tumblr.com, blogspot.com, jimdo.com itd. Wiem, że SENuke czy XGenSeo radzi sobie z tym, ale chodzi mi o coś z mniejszym rozmachem. :)

Dzięki

Darmowy program o nazwie bodajże "Spinnerchief" umożliwia dodawanie artykułów do popularnych platform blogowych, ponadto oferuje kilka przydatnych opcji jeżeli chodzi o pisanie artykułów. Gdzieś tutaj niedawno pojawił się dotyczący tegoż softu wątek.

edit:literówka

No faktycznie, pozwala na dodawanie, ale tylko do pewnej. mniejszej części. Jak by co, to wiem, że również Magic Submitter ma takie możliwości. Tyle, że szukam czegoś mniejszego i nawet bardziej półautomatu tak jak SpinnerChief. Szukam, ale może jednak ktoś używa czegoś takiego albo słyszał.

Dzięki

zajacqd jak napiszesz do supportu spinnerchief to pewnie zaimplementują nowe serwisy do których można dodać artykuły. Ja do takich rzeczy i tak wykorzystuję Magic Submitter.

Jest jeszcze program rankbuilder, ale jak dla mnie wolno chodzi.

PS. Nic nie zastąpi MS :wow:

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

moge polecic stara seomachine + wlasne skrypty/makra

naciskalem autora aby zamontowal blogarke w bohaterze ale niestety z mizernym skutkiem :/

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności