Skocz do zawartości

Trudne zlecenie, jak to ugryźć?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ze swojego doświadczenia powiem, że pozycjonowanie zwykłych stron w wielu przypadkach jest łatwiejsze, niż przejęcie topów przez takie fora. Osobiście bawiłem się w takie coś, na pewno w takim czymś nie należy pozycjonować nowych wątków z pozytywnymi opiniami, bo i tak konkurencja sprowadzi ten wątek na zły tor i zabawa od nowa. Jak już to albo zamknięte własne fora, albo jakieś blogi.

Bez sumy z XXX zł nie należy startować. Ogólnie efekt nie jest łatwy do uzyskania, nie zawsze każdy adres wejdzie, pozycjonowałem frazy, które nie były pozycjonowane jakoś bardzo, pod tymi frazami znajdowała się tylko jeszcze jedna firma, a i tak w rezultacie po 3 tyg. zająłem 5 miejsc na 10 :].

Bawiłem się w coś podobnego na małą skale, kolega założył sp. z o.o., pracując na etacie, w pewnym momencie z przerażeniem dostrzegł że monitory sadowe znalazły się na top na jego nazwisko, jeśli któryś z szefów albo życzliwych kolegów by go znalazł chłopak leciał z dyscyplinarką, parę nocy nie przespał niby fraz b.łatwa, ale zabawa na kilka dni, udało się monitory wylądowały na 3 stronie

A dodam, że fraza, którą robiłem składa się z 4 słów, w zasadzie pod frazą 4 słowną miałem te 5 stron wbitych, pod frazą składającą się z 2-ch pierwszych słów, miałem całe top10, ale pozycjonowanie robiłem na frazę 4 słowną i tylko taką, więc google też ma swoje kaprysy i nie zawsze jest tak jak by się chciało :]

Przyznam, że realizowałem takie coś.

1. Miałem to wywalenia onet, pb.pl, i bankiera - udało się, a to nie trwało 3 tyg tylko 2 miesiące.

2. W holandii - tutaj było o wiele gorzej - 3 miesiące tłukłem.

Jeżeli budżet jest jaki jest to powinieneś się podjąć, zadanie da się zrealizować tylko trzeba to dobrze zaplanować

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Bawiłem się w coś podobnego na małą skale, kolega założył sp. z o.o., pracując na etacie, w pewnym momencie z przerażeniem dostrzegł że monitory sadowe znalazły się na top na jego nazwisko, jeśli któryś z szefów albo życzliwych kolegów by go znalazł chłopak leciał z dyscyplinarką, parę nocy nie przespał niby fraz b.łatwa, ale zabawa na kilka dni, udało się monitory wylądowały na 3 stronie

W niektórych sądach jest tak( nie wiem czy we wszystkich) jeśli pracujesz, to jak chcesz dorobić to musisz mieć pozwolenie przełożonego ( nawet jeśli będzie to sprzątanie mieszkań) inaczej dyscyplinarka. Teraz wystarczy "życzliwy" współpracownik i może być gorąco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności