Skocz do zawartości

[blog] Netgeeks.pl

kmit

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Chciałem podrzucić Wam do oceny bloga, którego od kilku lat prowadzę razem ze znajomym. Przede wszystkim chodzi mi o ocenę pod względem SEO, będę wdzięczny na jakies konkretne rady co mógłbym poprawić, ponieważ jestem w tej kwestii raczej początkujący.

Netgeeks.pl

w stopce syf - linki wychodzące i do tego pokerkowe.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Okej, zajmę się tym. Coś jeszcze?

EDIT

No właśnie - te linki w stopce to kwestia linkme.pl które kiedyś dawno zainstalowaliśmy. Warto to zostawić? Jest z tego 90 linków, wprawdzie marnej jakości ale zawsze. Czy lepiej wyrzucić całkowicie?

No właśnie - te linki w stopce to kwestia linkme.pl które kiedyś dawno zainstalowaliśmy.

OT:

Niezłe jaja, onet korzysta z linkme :lol:

linkuje "kurs chf" dla

https://waluty.onet.pl/chf-frank-szwajcarski,18910,821,0,29,1,profile-waluta-nbp

kto by myślał :>

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

No właśnie - te linki w stopce to kwestia linkme.pl które kiedyś dawno zainstalowaliśmy.

OT:

Niezłe jaja, onet korzysta z linkme :P

linkuje "kurs chf" dla

https://waluty.onet.pl/chf-frank-szwajcarski,18910,821,0,29,1,profile-waluta-nbp

kto by myślał :>

To co, wywalam linkme. Jakieś inne zmiany? Mam już wprawdzie sporo ruchu z google ale chciałbym jakoś to wyśrubować. Poza tym chciałbym jakoś powiększyć dochody z Adsense bo są mocno marne jak na 6-7k uu. Shypo Ty byłes chyba ostatnio na jakimś szkoleniu, jakies rady?:soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności