Skocz do zawartości

Witam wszystkich

www.allebuty.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Od dwóch lat prowadzę sklep internetowy www.allebuty.com.pl jest to sklep z obuwiem sportowym znanych firm Nike , Adidas , Cat itp... Zleciłem pozycjonowanie strony pewnej firmie, która zapewniała mnie że w ciągu kilku miesięcy znajdę się w pierwszej dziesiątce. Na chwilę obecną nie widać żadnych efektów, Czy możecie doradzić co poprawić jak stać się widocznym w Google??

Pozdrawiam Robert

sklep@allebuty.com.pl

Witam na PiO :)

Firm SEO jest masa, ale warto dobrze poznać wykonawce, dotychczasowe osiągnięcia, portfolio itp, no i najtaniej nie zawsze znaczy w ogóle skutecznie.

Przeczytaj pierwszy post i zobacz link w sygna https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=110707 tego jest cała masa :)

Generalnie bardzo miło że zainteresował was mój problem, jest to naprawdę sympatyczne że chcecie mi pomóc. Co do pytań to na chwilę obecną nie zapłaciłem ani złotówki bo zgodnie z umową płacę za efekty a że efektów nie widać to nie płacę. Mam zamiar zająć się tym sam, myślę że skoro robi to wiele osób i jakoś sobie radzą to co mi szkodzi spróbować. Co do płacenia to mam przeznaczony jakiś budżet na pozycjonowanie mojej strony www.allebuty.com.pl ale muszę być pewien że są to dobrze wydane pieniądze.

Możecie mi napisać co myślicie o linkach sponsorowanych??

pozdrawiam Robert

Witaj!

Ja z podobnych powodów znalazłem się na PIO :). Kilka miesięcy temu chciałem pozycjonowanie zlecić firmie zewnętrznej, jednak szybko się okazało że wiele firm do których tarfiłem tak naprawdę nie było mi w stanie odpowiedzieć na proste pytania (typu jakim zapleczem dysponują, czy też jakimi metodami będą pozycjonowali moją stronę), dlatego zdecydowałem się za pozycjonowanie zabrać samemu. Poza tym żaden z pozycjonerów nie będzie znał tak dobrze mojej branży ja ja sam.

Oczywiście nie chcę Tobie odradzać korzystania z usług profesjonalnych firm, jeżeli zdecydujesz się na takowe to szukaj ich TUTAJ, nie polecam sprawdzać firm z okolicy szukając po frazie pozycjonowanie np Głogówek. Takie frazy bardzo łatwo wypozycjonować i ktoś kto znajduje się na pierwszym miejscu wcale nie musi być najlepszym pozycjonerem w okolicy.

Jeżeli masz DUŻO czasu oraz DUŻO DUŻO wolnego czasu a także CAŁĄ MASĘ wolnego czasu możesz zabrać się za pozycjonowanie samemu. Nie oznacza to że pozycjonowanie będzie tańsze bo i tak sporo kasy trzeba wydać na domeny, hostingi, skrypty i programy, jednak będziesz miał nad tym kontrole i możesz pozycjonoiwać na wiwlw wiele fraz.

Ja po blisko 6 miesiącach jestem zadowolony z efektów, moja strona znajduje się w top 10 na blisko 20 średniotrudnych fraz. Kosztowało mnie to trochę pieniędzy ale przede wszytskjim bardzo dużo czasu spędzonego na: poznawaniu skryptów pod zaplecze, p[isaniu artykułów, zamawianiu oraz redagowaniu artykułów, kupowaniu domen, stawianiu stron zapleczowych, zdobywaniu doświadczenia w swl'ach, zakupie i konfiguracji skryptów do półautomatycznego i automatycznego katalogowania itd itp i oczywiście czytaniu tego forum!!

powodzenia

---------------------------------
https://jakas_firma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności