Skocz do zawartości

korelacja między ilością BL a formuła "intext:"

vitalogy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest 3k linkow w webmastertools a zaindeksowanych po wpisaniu intext:www.domena.pl 93. Pytanie może głupie ale czy różnica miedzy nimi ma jakaś wartość? I jeszcze jedno która formuła jest poprawna:

intext:www.domena.pl czy intext: www.domena.pl. Pytam bonie dają identycznych wyników.

Z góry dziękuje za odpowiedź

Do sprawdzania ilości zaindeksowanych podstron używa się z reguły site:domena.pl, aczkolwiek musisz sobie zdawać sprawę z tego, że to nie jest prawdziwa wartość. Nigdzie nie zobaczysz prawdziwej ilości. Używa się tego raczej poglądowo, żeby zobaczyć wzrost/spadek ilości zaindeksowanych podstron lub np. żeby porównać do innej strony. Webmaster tools to w ogóle pokazuje kosmiczne ilości.

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

Do sprawdzania ilości zaindeksowanych podstron używa się z reguły site:domena.pl, aczkolwiek musisz sobie zdawać sprawę z tego, że to nie jest prawdziwa wartość. Nigdzie nie zobaczysz prawdziwej ilości. Używa się tego raczej poglądowo, żeby zobaczyć wzrost/spadek ilości zaindeksowanych podstron lub np. żeby porównać do innej strony. Webmaster tools to w ogóle pokazuje kosmiczne ilości.

Mi chodziło o zindeksowane wpisy w katalogach. Ja to rozumiem tak, przykład dodałem strone do 100 seokatalogów. funkcja intext:www.domena.pl pokazuje ilość zaindeksowanych wpisów do mojej domeny, tak? Skoro funkcja ta pokazuje zalozmy 50 wyników a narzedzia do sprawdzania bl czy chociażby webmaster tools pokazuje 2000 linków. To jaką wartość ma różnica między nimi??? Bo myślałem do tej pory ze kopa dają zaindeksowane linki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności