Skocz do zawartości

Młody raper - uwaga +18

emin88

Rekomendowane odpowiedzi

Gangsta Paradise :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Nie rozpowszechniajcie tego typu zalosnych filmow. Jak nie beda miec poklasku to nie beda dalej nagrywac. Filmik zalosny. A co do polskiego hip-hopu, kazdy slucha czegos innego, jak dla mnie eldo i fenomen maja najbardziej zyciowe teksty, z czego wole sluchac fenomena.

https://www.youtube.com/watch?v=LgWM7scX6qk

Myślę, że dzięki takim pustakom jak ten dzieciak możemy prowadzić rozmowę, możemy się pośmiać oraz nawet pogadac o wychowywaniu dzieci. Nie widze podstaw, aby takich filmów nie rozpowszechniać. Justin Bieber też zaczynał od jutube :soczek:

była ale się zmyła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności