Skocz do zawartości

Warzenie piwa

MediaPremium

Rekomendowane odpowiedzi

ogólnie w dobie koncentratów piwnych, dostępnych w sklepach, świetny pomysł, poza tym wydawało mi się, że będą to większe koszty :lol: a przecież własny browar musi smakować lepiej niż inszy hehe - super.

Wcale nie musi. :-) Tutaj nie chodzi raczej o smak i cenę (przynajmniej nie do końca) a o samą frajdę i możliwości testowania nowych składników i w końcu dotarcia do takiego składu, który będzie dla Ciebie najlepszy. Jak to mówią, nie cel a do niego dążenie ważniejsze. Daje to dużo frajdy.

Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie

nie no jasna sprawa, to była przenosnia, zdaję sobie sprawę, że jak samemu się nawarzy piwa, to obiektywnie może nie być lepsze od tego, które warzą ludzie co zjedli zęby na jego produkcji, a nie sprzedali się w marketach. ale jest lepsze (subiektywnie) własnie dlatego, że samemu się je robi :lol: nie wliczam "procesu produkcyjnego" bo to oczywista oczywistość, sam mam kilka krzaczków, drzewek co to od nasiona "na piersi" wyhodowałem i nie dlatego, że chcę mieć drzewo, które mi będzie się bardziej podobało od innych, a dla samego "aktu" wzrostu, etc .. :)

MediaPremium naważyłeś sobie piwa to teraz musisz je wypić, a że było 15 litrów to niezła przeprawa przed tobą :lol:.

Też może spróbuje, ale nie mam cierpliwości, więc pewnie nic z tego nie wyjdzie.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

MediaPremium naważyłeś sobie piwa to teraz musisz je wypić, a że było 15 litrów to niezła przeprawa przed tobą :lol:.

Też może spróbuje, ale nie mam cierpliwości, więc pewnie nic z tego nie wyjdzie.

Nie wiem czy tutaj potrzebujesz tak dużo cierpliwości?

Poniektóre etapy trwają tydzień-dwa tygodnie i po prostu je wtedy zostawiasz, nie musisz nic z tym wtedy robić, nawet o tym myśleć. :-)

Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie

A jaka jest radość jak nagle sobie przypomnisz, że masz przecież w piwnicy "beczkę" dobrego piwka :)

Długo się zabierałem za pierwsze rozlanie, ale teraz zdecydowanie nie żałuję. Kilka godzin mieszania w garze i po robocie. Po tygodniu butelkowanie i oczekiwanie aż piwko dojdzie "do siebie" :lol:

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Mój brat, stary piwosz, kupił kiedyś zestawik do domowej produkcji piwa na allegro. Nie był zadowolony z efektów i teraz kupuje tylko gotowe piwa w sklepach z piwami regionalnymi :soczek:

dobry fotograf Łódź - na ślub, wesele, plener, chrzest :)

profesjonalna fotografia sportowa - Łódź i Warszawa :)

Tour de France: Jaroński i Wyrzykowski - cytaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności