Skocz do zawartości

Źródła wiedzy dla narzędzi

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie poza !G i !Y są dostepne i stowane źródła wiedzy o linkach dla róznych narzędzi. G ukrywa sporo informacji dla siebie, osoby ukrywają zapelcza przed !Y, a mimo to BL'ki wypływają w róznych narzedziach i tych online i tych na desktopa. Gdzie szperają narzędzia by namierzyć linki?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ale w pluginie do chromka jest to majesticseo podawane - to tam dopiero kosmiczne wartości się otrzymuje Oo

page indexed by Y = 7,500

by google = około 5600

majesticseo = 48k

BL - Y=4,200

Majestic Seo = 172,250

To on mierzy w swojej jakiejś wartości?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

No właśnie. Skorzystałem kiedyś z Majesticseo dla własnej witryny (po autoryzacji można sprawdzić komplet BL dla swojej witryny). Niestety nie mogłem się przedrzeć przez gąszcz linków z jakiś śmietników i pseudo-wyszukiwarek.

Wiecie może jak przeglądać w Majesticseo te wartościowe linki? Bo to, co ta witryna zaserwowała mi domyślnie nie ma najmniejszego sensu.

Tylko ja nie pytam jak namierzyć (bo to jest pikuś), a pytam z jakich źródeł korzystają te narzędzia. Wiekszość z narzęzi korzysta z !Y i ok, ale ja blokuje !Y na swoich www więc BL na nich powinny być pochowane, a nie są i wypływaja w róznych narzedziach. Wniosek jest taki, że jest inne źródło coś co uzupełnia wyniki z !Y, nie jest to BING, nie jest to raczej ALEXA, napewno nie jest to Google, więc co to jest?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Sprawdźcie sobie stronę majestica:

"We have had a few support calls asking us why our backlink counts are different to other providers and search engines. The purpose of this post is to explain the potential difference in link counts.

Firstly and most importantly, most of the major backlinks providers and search engines run their own crawler. Our crawler is independent of the others, and has its own set of rules ( algorithms ) that may result in it wondering around the Web in a different way to the others – hence it would be very unlikely that two backlink counts from two independent providers would be the same."

I wszystko jasne. Najciekawsze jest to, że podana liczba BL zawiera również nieistniejące już linki.

https://blog.majesticseo.com/general/why-ar...-counts-bigger/

Bo to, co ta witryna zaserwowała mi domyślnie nie ma najmniejszego sensu.
Przy miliardach stron www tylko najwięksi gracze jak Google, Yahoo, Bing są wstanie przeszukiwać i zapisywać dane i ewentualnie prezentować zestawienia BL. Wiec nie liczył bym za bardzo na jakieś tajnie źródła wiarygodnych danych.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności