Skocz do zawartości

filt ban , google dance , co jest ?

jatylkoja

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze już nie mogę.

2 raz pozycjonuję już 2 stronę na te same frazy. Pierwsza strona wpadła w filtr , wiem czemu pogodziłem się z tym. Teraz pozycjonuję stronę zgodnie z zasadami "etycznymi"

Czyli seokatalogi, percele + kilka płatnych linków nic więcej, a mimo to moja 2 strona znów zaliczyła chyba wtopę.

Tu przedstawiam statystyki pozycjonowania:

webtools.th.jpg

Tu statystyki google z webtool's

googleep.th.jpg

Dziś gdy wpisałem w google

seriale online 24cinema.pl

filmy online 24cinema.pl

seriale i filmy online 24cinema.pl

kino online 24cinema.pl

Moja strona powinna być na pierwszych pozycjach, a jest na około 20-30 , albo i jeszcze dalej. Nie wiem czy to po prostu tak zwany google dance , czy filtr ... Jeśli filtr to co polecacie zrobić ? przekierowanie + dalsze pozycjonowanie , czy samo przekierowanie ? i modlitwa o to, że to oczyści moją domenę ?

A może po prostu te katalogi są mocniejsze od mojej strony przez co są one w topie , a moja strona się przesunęła ?

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Mam nadzieję , najbardziej mnie zmartwiły te zapytania "kino online 24cinema.pl ", bo na starej domenie ( na której odpuściłem pozycjonowanie ) też tak miałem kilka tygodni czekałem , linkowałem i ###### jak nie było tak nadal nie ma :soczek: mimo , że serwis sobie nadal stoi od tak.

dla google nie ma czegoś takiego jak pozycjonowanie . Kupowanie płatnych linków np. allegro tez nie jest zby mile widziane . Twoja strona ma klasyczny filtr , bo katalogować albo dodawać artykuły trzeba z głową . Policz sobie ile twoja strona ostatnio zdobyła linków ,i odpowiedz sobie na pytanie czy to jest nartturalne linkowanie ? Panuje dziwna opinia ,że jezeli domena jest młoda należy ją dodawać do 5 katalogów dziennie , a w miesiąc to daje 150 linków - to nie jest naturalne linkowanie . W sumie ja swoją stronę dodawałem codziennie do max 3 katalogów i po kilku miesiącach ta dostała filtr ,i niedawno wyszła z tego filtra ale trwało to 1,5 roku .

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

W sumie ja swoją stronę dodawałem codziennie do max 3 katalogów i po kilku miesiącach ta dostała filtr ,i niedawno wyszła z tego filtra ale trwało to 1,5 roku .

"to nie jest naturalne linkowanie". Gdy strona dostaje praktycznie codziennie 2-3 linki to czy to wygląda naturalnie? Nie.

Dlatego trzeba to zróżnicować. Raz dodaj do 5 katalogów, raz do 1, a raz do 10. Jak nie dodasz tez w jakiś dzień czy dwa to też dobrze.

Ale to jest trochę dziwne dodawać do 3 kat max. Bo przecież , w dzisiejszych czasach wystarczy pół godziny i można mieć 1000 linków w naturalny sposób, wystarczy że kilka osób w stopce doda swój link i już.

Czyli co mi teraz polecacie ?

kupno nowej domeny ? + przekierowanie ?

Ale to jest trochę dziwne dodawać do 3 kat max. Bo przecież , w dzisiejszych czasach wystarczy pół godziny i można mieć 1000 linków w naturalny sposób, wystarczy że kilka osób w stopce doda swój link i już.

Czyli co mi teraz polecacie ?

kupno nowej domeny ? + przekierowanie ?

to nie jest naturalny sposób dodawanie linków do stopki , i to jeszcze 1000 .

Jezeli tobie nie zalezy na tej domenie ,to ja zostaw bez żadnego przekierowania ,bo ona kiedyś wróci na swoje pozycje

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Na razie dałem przekierowanie , na stronę o podobnej tematyce. I założyłem nową domenę , będę ją linkował powoli , a za jakiś czas zmienię przekierowanie na moją stronę. Nie chce mi się czekać na zdjęcie filtra , bo to może potrwać trochę ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności