Skocz do zawartości

Nowa wersja katalogu na skrypcie arfooo 2.02

seogreen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich miło, oto mój odświeżony katalog - zapraszam do oceny/skomentowania, również jak najchętniej do wpisów :P

www.best-katalog.pl

To moje najnowsze "dziecko" na super sympatycznym skrypcie arfooo w najnowszej wersji 2.02. Polecam go wszystkim - wg. mnie ma wszystko co taki skrypt powinien mieć, no i jest w 100% za darmo... Troszkę go zaadoptowałem do moich wymagań i jestem bardzo zadowolony :soczek:

• 5 miesięcy temu...

Witam :D odświeżam nieco temat bo jak widzę wszystkie moje zabiegi opłaciły się i wyskoczyłem z katalogiem zupełnie niespodziewanie na PR4 (adres ma nieco ponad rok - start był od zera). Wiadomo - dołożyłem wpis premium za 2 zł, ale zostawiam ciągle darmowe wpisy z wymaganym backlinkiem. PR dodawanej strony nie ma znaczenia, a link zwrotny nie musi być z głównej - zapraszam serdecznie :) !

Gratulacje, a wiesz ,że wymaganie linka zwrotnego = handelek linkami/manipulacja PR = naruszenie wskazówek?

https://www.google.com/support/webmasters/b...mp;answer=66356

By the way to inny katalożek wymuszający linki zwrotne zarobił PR6 ;] to tylko pokazuje jak zdewaluowanym wskaźnikiem jest PageRank.

Gratulacje, a wiesz ,że wymaganie linka zwrotnego = handelek linkami/manipulacja PR = naruszenie wskazówek?

Jego katalog, jego zwrotne. Ja omijam taki rodzaj wpisów, albo za nie płacę.

Dziś całe SEO to jedna wielka manipulacja, więc nie wiem dlaczego aż tak Cię to oburzyło.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Hmm... Do tej pory wpisy były totalnie za free. Ja też nie uważam żeby PR4 było kluczowe ale dużo osób tak uważa i oczywiście zaczęły się sypać wpisy w takich ilościach, że nie wyrobiłbym z moderowaniem :) . Nie chodzi mi o kasę za wszelką cenę, stąd wpis premium to tylko opcja... Co do wpisu darmowego to nie stawiam ograniczeń ani w PR zgłaszanej strony ani obowiązku rejestracji i weryfikacji, a tylko proszę o link zwrotny (zaznaczam też że nie wymagam go ze strony głównej, może być z podstrony). To raczej uczciwe postawienie sprawy, bo za chwilę spamiarze zrobiliby najazd, a ja naprawdę nie mam ochoty moderować codziennie po 2-3 godziny i zostawiać 10% wpisów, o do tego za chwilę by się to sprowadziło... Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności